17 / 05 / 2024

Burhan Aras özgeçmiş

Burhan Aras özgeçmiş

2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 15. sırada yer alan Burhan Aras kimdir? İşte Emlak Bankası Müdürlerinden Mehmet Ali Aras'ın oğlu Burhan Aras'ın biyografisi...

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Aras ve Caner Kaya ortaklığında kuruldu.

Savaş konut kredisi faizlerini yükseltecek mi?

ABD ile Çin arasındaki ticaret gerilimi devam ederken ABD’nin İran Devrim Muhafızlarından Kasım Süleymaniye suikast gerçekleştirmesi ve İran’ın ABD üslerine misilleme yapması ile piyasalar oldukça gerildi. Peki konut kredisi faiz oranları jeopolitik risklerden etkilenir mi?

TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi?

TOKİ'de bir hak sahibi birden çok konut alabilir mi? İşte en çok merak edilen sorular arasında olan o sorunun yanıtı...

Kira kontratı her yıl yenilenir mi?

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında yapılan anlaşmaya ilişkin olarak kira kontratı imzalanıyor. Peki, söz konusu kira kontratı her yıl yenilenir mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Kira beyannamesi 2018 dönemi bitti mi?

1 Ocak-31 Aralık 2017 tarihleri arasında konutunu kiraya vererek 3 bin 900 TL'den, iş yerini kiraya vererek ise 30 bin TL'den yüksek kira gelir sahibi olanların kira beyannamesi dönemi 2018 bitti mi?

İnşaat firması arsa sahibinin vekili olabilir mi?

Arsa sahibi ile müteahhit arasında çeşitli hukuki anlaşmalar bulunuyor.  Peki, inşaat firması arsa sahibinin vekili olabilir mi?

Satış vaadi sözleşmesi tapuya şerh edilir mi?

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi, gayrimenkul alım satımında taraflar arası bir ön sözleşme niteliği taşıyor. Peki, satış vaadi sözleşmesi tapuya şerh edilir mi?

Burhan Aras özgeçmiş Haberi

Burhan Aras özgeçmiş

Burhan Aras kimdir?

Burhan Aras 1932 yılında Tokat ili Reşadiye ilçesinde şu an belde olan Kızılcaören köyünde 01.01.1932 tarihinde dünyaya geldi. Babası Emlak Bankası Müdürlerinden Mehmet Ali Aras, Annesi Nuriye Hanımdır. Üç erkek bir kız kardeş olmak üzere dört kardeşin en büyüğüdür.

 

Aras Ailesi 1934'te Reşadiye’den ayrılarak Ankara’ya taşındılar. Burhan Aras Ankara'da Atatürk İlkokulu'na kayıt oldu ve ilk üç yılını burada tamamladı. 2.dünya savaşının başlaması sebebiyle babası Mehmet Ali Aras 2. defa askere alındı.


Ailesi tekrar Kızılcaören'e dönmek durumunda kaldı. İlkokulun son iki yılını Kızılcaören ilkokulu’nda bitirdikten sonra ailesi ile birlikte tekrar Ankara’ya dönen Burhan Aras Ankara’da liseyi bitirdi.


Askerlik görevini İstanbul Kadıköy'de tamamlayan Burhan Aras eşi Meliha Hanım,kızı Semra ve oğlu Sadi ile birlikte Ankara’ya yerleşti.


1954 / 1957...