29 / 04 / 2024

Burhan Dinçerler

Burhan Dinçerler

Önceki yıl Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s’in franshising hakkını almıştı. Şimdi kahve zincirinin başında Emrah Bilgin, yönetiminde ise Burhan Dinçerler’in oğlu Mehmet Dinçerler bulunuyor...

Cantekin Dinçerler kimdir? Eğitim ve kariyeri nedir?

Cantekin Dinçerler kimdir? Cantekin Dinçerler 'in kim olduğu, eğitimi hangi alanda çalışmalar yürüttüğü ve şu anda nerede göre aldığı, kariyeri araştırılan konular arasında. Cantekin Dinçerler kimdir ve nerelerde görev almıştır? Eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cyss Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Bilal Cantekin Dinçerler, Nuri Yücel Ölçer ve Süleyman Özel ortaklığında kuruldu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti!

Nuh Çimento'nun Eski Yönetim Üyesi Merhum Burhan Dinçbal'ın eşi, Yönetim Kurulu Üyesi Emin Hisarcıklıoğlu'nun ananesi Hacı Hamdune Dinçbal vefat etti. Nuh Çimento Sanayi A.Ş. ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Gloria Jeans Türkiye'nin doğusunda fabrika kuracak!

DNC Gıda, Gloria Jeans Coffees ile 45 şubeye ulaştı.Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinçerler, Türkiye'nin doğusuna bir kahve işleme fabrikası kurup, buradan dünyaya ihracat yapmak istediklerini belirtti

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'den ayrıldı!

Işıl Dinçer Rönesans Gayrimenkul'de 2 yıla yakın süredir devam ettirdiği Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrıldı. Dinçer daha önce TSKB, TSKB Real Estate Appraisal Company ve Harkap Mühendislik'te çalışmıştı.

Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanan TOKİ Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi gerçekleştirilen tören ile eğitime açıldı. Prof Dr. Ömer Dinçer okula kendi isminin verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hacı Sayid franchising vermeye başlıyor!

Hacı Sayid’in kurucusu Burhan Dinçerler, Haramidere’deki yeni fabrikasında günde 5 ton baklava, pasta, börek ve poğaça üretiyor. Halen 43 mağaza-restoranı bulunan Dinçerler, ilk defa franchising vermeye başlıyor ve rakamı 150’ye çıkarmak istiyor.

Hakan Dinçyürek KKTC Su Temin projesini değerlendirdi!

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, Ankara'da resmi temaslarda bulunarak Türkiye'den KKTC'ye Su Temini Projesi'ndeki son durum hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Haluk Dinçer Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı satın aldı!

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer ile eşi Suzan Sabancı, Ayvalık'taki Ayışığı Manastırı'nı müze yapmak için satın aldı. Ancak tarihi binayı vatandaşa açmak yerine mahkeme kararına rağmen kendilerine malikane yaptı..

Burhan Özdemir: Konut satışlarında balon etkisi olmayacak!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD, inşaat sektörü için bir rapor hazırladı. Raporu sunan MÜSİAD İnşaat ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir Türkiye’de konut satışlarında balon etkisinin olamayacağını söyledi.

Burhan Özdemir: Yabancı yatırımcı için Türkiye güvenli bir yatırım limanı!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Türkiye'deki konut talebi 2008 yılında dünya genelinde yaşanan krizin ardından artışa geçti, yabancılar için ülkemiz güvenli yatırım limanı haline geldi" dedi.

Etimesgut Erler Mahallesi parselasyon planı askıda!

Etimesgut Belediye Başkanlığı Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından, Erler Mahallesi 2813 sayılı parsel ve çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı. Askı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Burhan Dinçerler Haberi

Burhan Dinçerler

Gloria Jean’s kalkınmadan sorumlu üst yönetici Tony White, Türkiye’deki fabrikayı Avrupa ve Ortadoğu’daki mağazalara kahve temini yapması için devreye alıyor. Şirketin bir yıldır Türkiye ayağını yürüten Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s yönetimine fabrika için üç şehir önerdiğini açıkladı. Zaman’a konuşan Dinçerler, “Fabrika Şanlıurfa, Adıyaman ya da Kahramanmaraş’ta olacak. Bu şehirler hem sıcak hem Mersin Limanı’na yakın. Fabrikada 100’e yakın kişi çalışacak.” dedi. Şanlıurfa’nın teşvikte altıncı bölge, diğer iki şehrin beşinci bölgede yer aldığını hatırlatan Burhan Dinçerler, uluslararası kahve zincirinin Türkiye işletmeciliğini geçen yıl devralmıştı. Kahve zinciri daha önce lojistik firması Reysaş’ın bünyesindeydi. Ancak şirketin iflas etmesi üzerine Bank Asya kahve zincirinin kalan şubelerine el koymuştu. Şirketin CEO’sunun önceki yıl Türkiye’ye gelmesi ile birlikte markanın kim...