04 / 05 / 2024

Burhan Karahan binada su yalıtımı

Burhan Karahan binada su yalıtımı

BİTÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, sağlam binanın bodrum katından belli olduğunu belirterek, "Ev alırken incelemeye bodrum katından başlayın. Bodrum katı küf ve rutubet kokuyorsa, o binada su yalıtımı yok demektir...

Giresun Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İHL açıldı!

Ümraniye Belediyesi'nin Giresun Çanakçı'da hayata geçirdiği Çanakçı Kayserili Hacı Seyit Burhan Türkmen Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu açıldı.

Melih Gökçek: Asbest ile ilgili binada en ufak bir işlem yapılmadı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek: "Asbest ile ilgili binada şu anda en ufak bir işlem yapılmadı. Yıkılan enkazlar, içinde hiçbir boru olmayan yandaki binanın molozları. İnsanları yalan söyleyerek paniğe sevk eden odalar mahkemede hesap verecek" dedi.

Girişimciler Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nde çalışıyor!

Üsküdar Burhan Felek Köşkü’nün bütün odaları gençlere tahsis edilirken internet ve teknolojik altyapı hizmetleri de spor, oyun, anket, güvenlik, emlak alanlarında ürün geliştiren girişimcilere tahsis ediliyor.

Sakarya'da hakemlere tahsis edilecek binada inşaat sürüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yapımı devam eden ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ne tahsis edilecek olan binada incelemelerde bulundu.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Üsküdar’daki Burhan Felek Köşkü restore edildi!

Üsküdar’daki 200 yıllık tarihi Burhan Felek Köşkü restore edilerek Fikir Sanat Merkezi olarak hizmete açıldı. Genç girişimcilere ortak çalışma alanı olarak kazandırılan merkezde gençler yaptıkları Mega Printer projesini anlattı.

Hasan Karahan'dan Giresun'daki inşaatlara inceleme!

Giresun Valisi Hasan Karahan, TOKİ inşaatında ve Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Yurdu'nda incelemelerde bulundu.

Ritim İstanbul'daki Murat Dalkılıç ve Burhan Öçal konserleri ertelendi!

Dumankaya Ritim İstanbul’un bugünkü Burhan Öçal ve yarınki olan Murat Dalkılıç konserleri hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Yeni tarih ve saat bilgileri henüz açıklanmadı.

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Babir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Yalı Sokak'ta kuruldu.

Pelin Karahan Etiler'de dükkan arıyor!

Oyuncu Pelin Karahan " En büyük hayalim" dediği pastaneyi açmak için kolları sıvadı. Ünlü oyuncu Etiler'de dükkan aramaya başladı. Nispetiye Caddesi'nde dükkan bakan Karahan dizi tatile girer girmez çalışmaları hızlandıracak.

Havza vergi rekortmeni Burhan Büyük oldu!

Havza Vergi Dairesinden yapılan açıklamaya göre, 2015 yılı vergilendirme dönemi yıllık gelir vergisi rekortmeni inşaat sektöründe faaliyet gösteren müteahhit Burhan Büyük oldu.

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binada Turizm Otelcilik Gıda Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhittin Bingöl ve Muhammet Mustafa Yaşık ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde kuruldu.

Caner Erkin 25 yıllığına kiraladığı tarihi binada tadilat başlattı!

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden 25 yıllığına kiraladığı Sirkeci’deki tarihi binada tadilat başlattı. İşte o tarihi bina...

Burhan Karahan binada su yalıtımı Haberi

Burhan Karahan binada su yalıtımı

Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan, sağlam binanın bodrum katından belli olduğunu belirterek, "Ev alırken incelemeye bodrum katından başlayın. Bodrum katı küf ve rutubet kokuyorsa, duvarlarda siyah lekeler varsa o binada su yalıtımı yok demektir. 


Bu da binanızın yıllar içinde depreme dayanıksız hale geleceğini gösterir" dedi. Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, toplumda, ev satın alınırken öncelikle binanın görünen özelliklerini incelemek gibi yanlış bir algı olduğunu söyledi. 


Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de bina seçiminde şekilden çok can güvenliğine önem verilmesi gerektiğine işaret eden Karahan, bina ve zemin etüdü iyi yapılan, deprem yönetmeliklerine uygun inşa edilen binaların tercih edilmesinin önemini vurguladı. Binalarda su yalıtımı bulunmasının da son derece kritik öneme sahip olduğunu anlatan Karahan, "Su, binalara hasar veren...