28 / 04 / 2024

Burhan Sili turizm hakkında ne dedi

Burhan Sili turizm hakkında ne dedi

Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'nın 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır.

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sad Ticaret Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Dönmez tarafından kuruldu.

Tanaş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanaş İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Tanaş tarafından kuruldu.

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Roca Tekstil Turizm Dış Ticaret Anonim Şirketi Güngören'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şahintürk tarafından kuruldu.

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Yzg Otelcilik İnşaat Turizm Tekstil Otomotiv Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan İnanç tarafından kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Velsa Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Velsa Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Oral tarafından kuruldu.

Kiralık tatil evleri otellerin yerine geçecek!

Tatil evlerinin kontrolsüz gelişiminden korktuklarını söyleyen ALTİD Başkanı Burhan Sili, sahil kesiminde turistlerin talep gösterdiği bölgelerde ikinci konutların hızlı şekilde geliştiğini söyledi.

Newturk Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Newturk Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Canca ve Serhat Kurt tarafından kuruldu...

Pra Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pra Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Beltek tarafından kuruldu. 

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophıa Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sameh Bsharat ve Burhan Awwaınat ortaklığında kuruldu. 

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Health Sağlık Hizmetleri Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Altuok, Veysi Anılır ve Buket Ölçgen ortaklığında kuruldu.

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Köymen tarafından kuruldu.

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Rainbow Uluslararası Turizm Ve Konaklama Anonim Şirketi Burhan Aydemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burhan Sili turizm hakkında ne dedi Haberi

Burhan Sili turizm hakkında ne dedi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili turizmi çeşitlendirme çalışmaları kapsamında çok önemli bir projeye imza attıklarını söyledi. Sili, "Alanya Doğa Sporlarını Geliştirme Projesi, BAKA'mn 2014 mali destek programı kapsamında hibe desteği kazanmıştır. BAKA'mnyüzde 80'nini desteklediği ve Alanya Belediyesi, Alanya Doğa Sporları Kulübü, Alanya Turizm Tanıtma Vakü'nın iştirakçi olduğu projemizin amacı sezonun 12 aya yayılmasıdır" dedi. 


DÜZENLEMELER YAPILACAK

Altid  Başkanı Sili "Bölgemizde mevcut potansiyeli alternatif turizm olanakları ile sürdürebilmek gayesi ile parkur haritası çizilen yerlerde gerekli düzenlemeler yapılacak" dedi. Harita ve parkurları tanıtan broşürler hazırlanıp turizm fuarlarında kullanılacak, parkur alanları doğa yürüyüşleri eğitimleri verilip Alanya halkına ve bu sporun meraklılarına yaygınlaştırma faaliyetlerinde bulunulacak. Projede yer alan faaliyetler arasında oryantiring haritası da çizdirilecek. 


Sabah...