05 / 05 / 2024

Burhanettin Yurdagül vefat

Burhanettin Yurdagül vefat

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir?

Tapuda pek çok işlem halledilir. Peki Vefat eden kişinin tapudaki taşınmazları nasıl öğrenilir? İşte merak edilen detaylar!

Mimar Burhanettin Yurdagül vefat etti! 

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün cenazesi Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak. 

Enka İnşaat'ın acı günü! Nejat Gül vefat etti!

Enka İnşaat Yönetim Kurulu eski üyesi Nejat Gül hayatını kaybetti. 

İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti!

Kabataş Lisesi ve İTÜ mezunu İnşaat Mühendisi Ercüment Belül vefat etti. 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti!

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç vefat etti. Ziraat Finans Grubu ve Halkbank taziye ilanı yayınlandı. 

Şefik Gül vefat etti!

Türkiye inşaat sektörünün duayen ismi yaşamını yitirdi. Sektöre 60 yılı aşkın süre hizmette bulunan Gülsan Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Gül, 79 yaşında Ankara'da hayatını kaybetti. 

Eşin vefatında miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun Tapu eşlerin adına ise birisi vefat ettiğinde ve çocuk da yoksa miras nasıl paylaştırılır?' sorusunu yanıtladı.

Miras olarak borç kaldıysa ne yapılabilir?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Biz 3 kardeşiz, babamız geçen yıl vefat etti. Bize mahkemesi süren bir takım borç bıraktı. Reddi miras süresini geçirdiğimiz için borca batık tereke davası açtık. Bu durumda ne gibi sonuç çıkar?' sorusunu yanıtladı.

Reysaş Yatırım'ın acı günü! Sinan Kılıç vefat etti!

Doktor Sinan Kılıç vefat etti. Reysaş Yatırım Holding A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Ök İnşaat Mimarlık Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ök İnşaat Mimarlık Tasarım ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Kılıç ve Turan Erdem Özkan tarafından kuruldu.

Enka İnşaat'ın acı günü! Erengül Perk vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş'nin Genel Müdür Yardımcılarından Tamer Perk'in annesi Erengül Perk vefat etti. Perk'in cenazesi Hekimbaşı Kabristanı'na defnedilecek. 

Evlenmemiş kız kardeşin vefatı halinde miras nasıl paylaşılır?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Biz aynı anne babadan üç kardeşiz, babamızın ilk evliliğinden bir çocuğu olduğundan dört kardeş olduk. Anne ve baba sağ değiller. Evlenmemiş kız kardeşin vefatı halinde miras kalan mal varlığı nasıl pay edilir?' sorusunu yanıtladı.

Vefat durumunda miras paylaşımı nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Annemin ölümünden sonra babam evlendi ve evliyken öldü. Babamın vefatından sonra ikinci hanımı da vefat etti. Bize babamın annesi ve babasından gelecek miraslardan ikinci eşi pay alabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Burhanettin Yurdagül vefat Haberi

Burhanettin Yurdagül vefat

Mimar Burhanettin Yurdagül hayatını kaybetti. Merhum Burhanettin Yurdagül'ün bugün saat 14:30'da Sivas Ayyıldız Camisi'nden kaldırılacak.

"Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhum Burhanettin Yurdagül'e Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı...