27 / 04 / 2024

Burhaniye adliye

Burhaniye adliye

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde bulunan eski cezaevi adliye binası oluyor. Yeni adliye binası için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nda görüşülen plan değişikliği, meclis toplantısında kabul edildi.

Burhaniye İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 45 hektarlık alanda içinde 36 tesisin bulunacağı Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temeli törenle atıldı.

Kayseri yeni adliye binasına yeni yol!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yeni Adliye ve çevresinde yapılacak olan yol ve kaldırım çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, Kurban Bayramı sonrası bölgede geniş çaplı bir çalışma başlatacaklarını belirtti.

Üsküdar Burhaniye'de 16.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Kuzguncuk (Burhaniye) Mahallesi'nde, 25 Temmuz 2016 tarihinde 18 milyon 327 bin TL olarak satışa çıkarılan arsanın satış bedeli 16 milyon 127 bin 760 TL'ye indirildi. İhalesi 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek.

Gölcük Adliye Sarayı hizmete açıldı!

Kocaeli merkezinin gelişmesine ve genişlemesine büyük katkı sağlayacağı düşünülen ''Gölcük Adliye Sarayı'' hizmete açıldı.

Burhaniye Belediyesi imar yollarını açıyor!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından imar planında görünen yollar açılmaya devam ediyor.

İzmit'teki adliye ve sağlık binası yıkıldı!

İzmit Belediyesi'nin Tarih Koridoru Projesi'nin onemli bir ayağı olan Av Köşkü'nün arka kısmında kalan eski Adliye binasının yıkımına başlandı.

Üsküdar Burhaniye'de 18.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Burhaniye'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Konut imarlı arsanın satış bedeli 18 milyon 327 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

Gölcük Adliye Kavşağı’nda çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük İlçesi’ndeki en işlek kavşaklarından biri olan Adliye Kavşağı’nda yeni bir çalışma başlattı. Kavşak çalışması ile, bölge ulaşım açısından sorunsuz hale getirilecek.

Üsküdar Burhaniye'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Anadolu satış memurluğu, Üsküdar ilçesi, Burhaniye Mahallesi, Tunuslu Mahmut Paşa mevkinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın ihale bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Hatay Adliye Arsuz Katlı Kavşağı 4 Haziran'da açılıyor!

Hatay’ın çehresini değiştiren dev vizyon projesi olarak dikkat çeken “Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı” açılış için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan Adliye Sarayı 2017'de açılacak!

20 milyon 83 bin TL’ye ihale edilen Elbistan Adliye Sarayı’ndaki inşaat çalışmaları hız kazandı. Bodrum ve zemin katı büyük oranda tamamlanan adliye sarayının 2017 yılı yazında hizmete açılacağı belirtiliyor.

Rize'de eski adliye binası yıkıldı!

Rize'de eski adliye binası olarak hizmet veren, daha sonra sağlık ocağı olarak kullanılan bina, Meydan Projesi kapsamında yıkıldı.

Burhaniye adliye Haberi

Burhaniye adliye

Balıkesir‘in Burhaniye ilçesinde bulunan eski cezaevi adliye binası oluyor. Yeni adliye binası için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu’nda görüşülen plan değişikliği, meclis toplantısında kabul edildi. Buna göre eski cezaevi yıkılarak aynı bölgeye adliye sarayı yapılacak. Konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özer Koyuncu, “İlçemize yapılması planlanan yeni adliye binası ile ilgili Mahkeme Mahallesi 79 ada 1 parsel ile 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği talebimiz Büyükşehir Belediye Meclisimizce oy birliği ile kabul edildi.”...