04 / 05 / 2024

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları'nın oluşturduğu imar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Burhaniye'de imar planında görünen yollar açılmaya başladı!

Burhaniye'de hızlı bir gelişme yaşanırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de imar planında görünen yolları açmaya başladı. Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Burhaniye Belediyesi'nden büyük fırsat! 2 adet arsa satıyor!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir Burhaniye'de yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Burhaniye'de satılık arsa fırsatı! Dikkat!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 2.744 metrekkarelik arsayı satıyor. İşte fiyatı...

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Burhaniye'de 108 vatandaşa tapu dağıtıldı!

Burhaniye Belediyesi 108 vatandaşa yeni imara giren tarla vasıflı taşınmazların tapularını hak sahiplerine, düzenlenen törenle dağıttı. 

Balıkesir Burhaniye'de örnek daireler ziyarete açıldı!

Balıkesir Burhaniye Belediyesi'nin inşa etmeyi planladığı konut projelerinin ilki olan Burhaniye Merkez Pazarı karşısında ki 18 dairenin örnek dairesi alıcılarına hazır hale geldi.

Burhaniye Belediyesi 60 daire inşa edecek!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi’nin planladığı konut projelerinden 60 dairenin yapımı için ihale gerçekleştirilecek.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından imar planında görünen yollar açılmaya devam ediyor.


Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları tarafından büyük bir özenle çalışılarak İmar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor. Burhaniye Bahçelievler Mahallesi, Ören Tepe ile Deve Güreşleri Arenasının bulunduğu alanda, mevcut planlarda yer alan yol açılarak, Enver Güreli Bulvarı paralelinde yeni bir yol daha oluşturuluyor.  Nüfusun her geçen gün arttığı Burhaniye’de, artan yapılaşmaya yönelik Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor. Açılan yeni imar yollarının ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesine olanak sağladığını belirten Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Gelişime açık, tercih edilen bir bölge olan Burhaniye’de yapılaşma hızla artış gösteriyor. Belediye...