28 / 04 / 2024

Burhaniye OSB yolları

Burhaniye OSB yolları

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) yollarının yapımına başlandı...

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

Burhaniye İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 45 hektarlık alanda içinde 36 tesisin bulunacağı Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temeli törenle atıldı.

Burhaniye Belediyesi imar yollarını açıyor!

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından imar planında görünen yollar açılmaya devam ediyor.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

Balıkesir Burhaniye'de imar yolları açılıyor!

Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları'nın oluşturduğu imar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

Balıkesir Burhaniye'de yollar yenileniyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kırsal mahallelerdeki arazi yollarında çalışma başlattı. Dutluca ve Börezli mahallelerine ait arazi yollarında başlatılan çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği açıklandı.

Burhaniye'de imar planında görünen yollar açılmaya başladı!

Burhaniye'de hızlı bir gelişme yaşanırken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü de imar planında görünen yolları açmaya başladı. Burhaniye Belediyesi tarafından yeni imar yollarının açılmasına da devam ediliyor

Burhaniye’de OSB hazırlıkları başladı!

Balıkesir Burhaniye’de OSB’nin kurulacağı alan içerisinde bulunan Romen vatandaşların konakladığı alanda yapılan kamulaştırmalar ve gerçekleştirilen tahliyelerin ardından, Burhaniye Belediyesi Ekipleri derme çatma binaların yıkımına başladı.

Burhaniye Sanayi yolu düzenleniyor!

Burhaniye merkez mahalleleri için hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Büyük tonajlı kamyonların bozduğu yollar için modern altyapı imkanlarının sunulduğu düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Burhaniye'de OSB yollarının yapımına başlandı!

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) yollarının yapımına başlandı...

Dilovası Kuzey OSB Yolu hizmete girdi!

Dilovası Kuzey OSB Yolu, düzenlenen bir tanıtım programıyla hizmete girdi. Programa katılan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, ‘’Yol medeniyettir anlayışıyla Kocaeli’ne yeni yollar kazandırdık’’ dedi.

Burhaniye OSB yolları Haberi

Burhaniye OSB yolları

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)'nin kurulacağı alanda Burhaniye Belediyesi tarafından yol çalışmaları başladı.Burhaniye'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde yeni kurulacak olan OSB için kurulacak alanda daha önce kamulaştırmasını yapmak suretiyle, bölgede bulunan vatandaşların tahliyesini yapan Burhaniye Belediyesi şimdi de imar planında görünen ve açılması gereken yolların yapımına başladı. 


Ege...