18 / 05 / 2024

Bürotime açıldı

Bürotime açıldı

Ofis mobilyası üreticisi Bürotime’ın daha geniş bir hedef kitleye ulaşmaya yönelik İstanbul’da kurulan Pazarlama Üssü açılışı 27 Nisan’da kamu, finans ve sivil toplum kuruluşlarından üst düzey temsilcilerin katılımıyla düzenlendi...

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Aldalıl Alturkey Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohsen Alı Mohamed Emam tarafından açıldı.

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi açıldı!

Ndk Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Endüstri Ve Ticaret Serbest Bölge Şubesi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melih Cevdet Yıldırım tarafından açıldı.

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi açıldı!

Platform Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Marmara Bölge Müdürlüğü İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aykuş tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş.Ataşehir Şb. bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Karanfil Group'un Libya'da kurduğu ülkenin en büyük beton üretim tesisi açıldı!

Karanfil Group tarafından Libya'da faaliyete geçirilen ve Kuzey Afrika'nın en büyük beton üretim kuruluşları arasında bulunan beton tesisi açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Gazipaşa Selinus Bölgesi'nin imara açıldığı iddiası mecliste!

Antalya ili Gazipaşa ilçesinde bulunan Selinus Bölgesinin imara açıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. açıldı!

İnternet İnşaat Tarım Tekstil Akaryakıt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şb. Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmur Dicle tarafından açıldı.

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Vibroser Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi bugün Büyükçekmece'de 715 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Günden tarafından açıldı.

Bürotime açıldı Haberi

Bürotime açıldı




Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri (OAIB) tarafından 2012’de yılın en çok ihracat yapan mobilya üreticisi unvanına layık görülen Bürotime’ın İstanbul Pazarlama Üssü’nün resmi açılışı 27 Nisan’da İstanbul Altunizade’de yapıldı. Açılışa Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız, TİM Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Çağlar da katılan isimler arasındaydı.

                                                  

Kurulduğu günden bu yana Konya’da faaliyet gösteren Bürotime, 3600 metrekare sergi alanı ve 600 metrekare çalışma alanı olmak üzere toplam 4200 metrekare alanda tasarlanan pazarlama üssünü, yurtiçi ve yurtdışı paydaşlarına hizmet verirken, geniş ürün yelpazesini de sergileyeceği bir merkez olarak konumlandırıyor.

Türkiye’nin en büyük ikinci 500...