02 / 05 / 2024

Bursa 2014 projeleri

Bursa 2014 projeleri

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu. Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı.

Bursa'nın fiziksel mekan kalitesinin artırılması için çalışmalar sürüyor!

Kentin fiziksel mekân kalitesinin artırılması, görsel ve hijyenik temizliğin sağlanması için Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı’na bağlı Kent Estetiği Şube Müdürlüğü, kendi ekipleriyle etkili müdahalelere devam ediyor

Recep Altepe: Bursa, bu dönem hızlı bir dönüşüm yaşayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın tüm ilçelerinde gerçekleştirilen hizmetlerle kentin sağlıklı bir geleceğe kavuşacağını belirterek, Büyükşehir ve Nilüfer belediyelerinin işbirliğiyle Nilüfer’in yüzünün daha çok güleceğini söyledi.

Taşkayan İnşaat'tan 450 milyon liralık yatırım!

Taşkayan İnşaat, her geçen gün değeri artan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapıyor.

Recep Altepe: Yunuseli Kanalı bölgeye prestij katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Çayı’nın bir kolu olan ve yaklaşık 90 yıl önce sel baskınlarının önlenmesi amacıyla yapılan Yunuseli Kanalı’nı ıslah çalışmasıyla ayrıcalıklı bir rekreasyon alanı haline getiriyor.

Recep Altepe: Bursa sahilleri Akdeniz'i aratmayacak!

Recep Altepe, Gemlik, Mudanya ve Karacabey Boğazı ile 88 kilometrelik sahil bandına sahip olan Bursa’da denizin farkına bu dönem varıldığını, hayata geçirecekleri projelerle Bursa sahillerinin Akdeniz sahillerini aratmayacağını söyledi.

Necati Şahin: Her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa'da çok merkezli bir kent yönetimi oluşturmayı planladıklarını" belirterek, "Her ilçenin kendine has özellikleri var. Biz bu özelliklere göre her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız" dedi.

Recep Altepe: Bursa'nın 4 dağ ilçesine kapalı yüzme havuzu yapılacak!

Dağ yöresinin muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 4 dağ ilçesine de kapalı yüzme havuzu yapılacağını belirtti. Altepe, "Elmasbahçeler'de, Muradiye'de ne varsa Harmancık'ın merkez mahallesinde de olacak" dedi...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020!

TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020 haberimizde yer alıyor. Hayata geçirilecek projelerle dar ve orta gelirliler ev sahibi olacak. İşte TOKİ Bursa ucuz konut projeleri 2020...TOKİ Bursa ucuz konut projeleri başvuru şartları 2020...

Bursa TOKİ projeleri 2020!

Bursa TOKİ projeleri 2020 ne zaman başlayacak? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru için gerek belgeler neler? Bursa TOKİ projeleri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ 100 bin sosyal konut ödeme planı ve fiyatları nasıl? İşte TOKİ 100 bin sosyal konut Bursa projeleri 2020...

Sinpaş GYO Expo Turkey by Katar'a katıldı!

Sinpaş GYO, bugün kapılarını açan Expo Turkey by Katar Fuarı'na katıldı. Katar ve Türkiye işbirliğinde gerçekleşen fuarda Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri tanıtılacak.

Bursa’nın sahil projeleri bakanlıkta!

Bursa sahil plan ve projeleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığına sunuldu.Hazırlanan proje ve kıyı planları bakanlık tarafından prensipte beğenildi.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Bursa Orhangazi'nin vizyon projeleri için plan hazır!

Bursa Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı olan Ersel Peker bugünkü yazısında Bursa Orhangazi'deki projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

Sinpaş, 20 yıl vade kampanyasına 14 projesiyle katılıyor!

Sinpaş 14 projesiyle tarihi “240 ay vadeli konut satışı” kampanyasına katılıyor. Kampanyada, Sinpaş Palas, Queen Central Park, Aydos Country, EgeYakası, Liva, Köyceğiz, Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi, İncek Life, İncek Blue, İncek Green Aquacity Denizli ve Bursa Modern projeleri bulunuyor.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Ulaşım projeleri Bursa'nın stratejik önemini artıracak!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, özellikle Kuzey Marmara Otoyolu, Çanakkale Boğaz Köprüsü ve İzmit Körfez Geçişi projeleri ve bu yatırımlara bağlantılı gerçekleştirilecek olan diğer altyapı çalışmaları ile Bursa'nın stratejik öneminin artacağına vurgu ya

Bursa'da termal tesis projeleri başlıyor!

BURSA Büyükşehir Belediyesi 'Bütünşehir Yasası'nın çıkması ile birlikte bölgedeki yatırımlarını arttırdı. Belediye, Büyükorhan'ın Düğüncüler köyünden çıkan termal suları değerlendirmek için çalışmalara başladı.

Bursa çevre projeleriyle nefes alacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, geçmiş 6 yıllık yatırımlar ile 2014-2019 yılları arasında planlanan yatırımları değerlendirdi.

Bursa, çevre projeleri ile gelişecek!

Marka kent Bursa vurgusunu güçlendirmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyesi; çevre, ulaşım, tarih, turizm alanındaki yatırımlarıyla kentin geleceğini şekillendirecek.

Bursa 2014 projeleri Haberi

Bursa 2014 projeleri


AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir ilçesinde incelemelerde bulundu.  Yenişehir'de Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'm hizmete açacağı yatırımları inceleyen Milletvekili Hüseyin Şahin, yetkililerden bilgi aldı. Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Şahin'in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, "İlçemize yapılacak olan hizmetlerin hepsinde bizim yanımızda yer alıyor. Takipçisi oluyor. Kendisinden arıtma tesisi, meslek lisesi, yeni hastane binası, emniyet ve adliye binaları ile ilgili desteklerinin devamını diliyorum. Bu arada kanalizasyon ve arıtma tesisi çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. İlçemizin 13 bölgesinde çalışmalar yapılıyor. Yenişehir-İnegöl yolunun devam eden çalışmalarına da desteklerini bekliyorum" dedi. 


'NE YAPSAK AZ'

 Milletvekili Hüseyin Şahin ise, Yenişehir'in kendileri için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Yenişehir'e ne yapsak az. Şu an devam eden hizmetlerimiz var. Bunların zaten takipçisiyiz. Biz bu çalışmaları yerinde bir kez...