11 / 05 / 2024

Taşkayan İnşaat'tan 450 milyon liralık yatırım!

Taşkayan İnşaat'tan 450 milyon liralık yatırım!

Taşkayan İnşaat, her geçen gün değeri artan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapıyor.




Taşkayan İnşaat, her geçen gün değeri artan projeler ile 35 yıllık tecrübesinin ışığında Nilüfer ve Bursa'yı şekillendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Bursa'ya toplamı 450 milyon liraya yaklaşan yatırım yapan Taşyakan İnşaat'ın projelerinden dükkan veya konut edinenler, yüzde 50 ile 200 arasında değişen oranlarda kâr elde etme şansını yakaladılar. Bursa'ya farklı bir değer katan Güleç Teras Premium Residence ise şu ana dek yatırım yapanlara, yüzde 40 üzerinde kar oranı sağladı. Taşyakan înşaat'm en büyük projelerden biri olan Güleç Teras Premium Residence, inşa aşamasında birçok kar oranı ve yatırım imkanı sağlıyor.


 

Özlüce'nin en değerli mevkisinde alan Güleç Teras Premium Residence'ın ayrıcalıkları ezberleri bozan imkanlar sunuyor. Residence sakinlerinin her türlü ihtiyacını giderebileceği dükkanlar bulvarı bambaşka bir semte dönüştürecek. Evin içinden, dış cephelerine, yeşil alanlarından dükkanlarına, apartman girişlerinden otopark alanlarına kadar her köşesi özel olarak tasarlanan akıllı evler sahiplerine bambaşka bir dünyanın kapılarını aralayacak. 


Sabah Bursa


Geri Dön