03 / 05 / 2024

bursa 2015 inşaat sektörü

bursa 2015 inşaat sektörü

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Ahmet Ağlan ve yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti.

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Bursa'da inşaat sektörü için e-ruhsat önerisi!

Bursa Hakimiyet köşe yazarı Namık Göz bugünkü köşesinde İMO Şube Başkanı Mehmet Albayrak'ın inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. 

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bursa'da inşaatı tamamlanamayan cami 13 milyona satışta!

Bursa'da 5 kişinin dernek kurarak 7 yılda ancak kaba inşaatını bitirebildiği cami 13 milyon TL'ye satışa çıkarıldı. 

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bursa Birlik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Hadsn Türksel imzasıyla kuruldu.

Bursa'da inşaat sektörü canlı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSIAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gökçadır, yüzde 4,6'lık artışın inşaat sektöründeki dinamizmin göstergesi olduğunu söyledi.

Bursa'da inşaat sektöründe güç birliği fark yarattı!

Türkiye genelinde olduğu gibi Bursa’da da kentsel dönüşüm projeleri tüm hızıyla sürüyor. Daha güzel bir Bursa için özel sektör ve belediyelerin yaptığı güç birliği inşaat sektöründe fark yaratıyor.

TÜMSİAD Bursa üyeleri inşaat sektörü için bir araya geldi!

Tüm Sanayici ve İş Adanılan Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini; tanışmak, yeni işbirliklerinin önünü açmak ve sektörel sorunları masaya yatırmak amacıyla bir araya getirdi.

Bursa'da inşaat izinlerinin değer artışı yüzde 65,6 oranında!

Bursa Olay Gazetesi köşe yazarı olan Feridun Eyüpoğlu, bugünkü yazısında inşaat sektöründeki gelişmeleri ve Bursa'daki yapı sektörünü değerlendirdi. İşte o yazı...

Ahmed Talaat: Bursa'da inşaat projelerimizi başlattık!

Saffa İnşaat’ın Mısırlı işletmecileri Ahmed Talaat, Elhussieny ve Mostafa Taha Nassif inşaat sektörüne dair merak edilenleri Bursa Haber Gazetesi'ne anlattı.

Bursa'da inşaat sektörü hızlandı!

Orhangazi Lider Gazetesi köşe yazarı olan Muammer Yolcu bugünkü yazısında Bursa'daki inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte Yolcu'nun o yazısı..

bursa 2015 inşaat sektörü Haberi

bursa 2015 inşaat sektörü

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Ahmet Ağlan ve yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Jeoloji mühendisleri, Osmangazi Belediyesi’nin kentsel dönüşüm konusunda çok ciddi çalışmalara imza attığını belirterek, ihtiyaç duyulması halinde kendilerinin de her türlü fikir paylaşımına ve yardıma hazır olduklarını söyledi.


Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar’ın göreve gelmesiyle birlikte ilçe genelinde örnek bir şehircilik ve planlama sergilediğini, kentsel dönüşüm konusunda ise Türkiye’ye örnek projeleri hayata geçirdiğini ifade eden Ahmet Ağlan, “Bursa inşaat sektörünün en hızlı büyüdüğü illerin başında geliyor. 1. ve 2. derece deprem kuşağı içerisinde yer alan Bursa’da depreme dayanıklı kaliteli konutların üretilmesi büyük önem arz ediyor. Özellikle inşaat ruhsat aşamasında zemin etüd çalışmaları büyük hassasiyetle yapılmalı. Zeminin taşıma gücü, oturma, şişme,...