19 / 05 / 2024

Bursa 2017 Avrupa Yeşil Başkenti olabilecekmi

Bursa 2017 Avrupa Yeşil Başkenti olabilecekmi

Bursa'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı yeni stadyum; Avrupa'nın en prestijli mimarlık ödülünü alarak, dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterildi.

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa'da kuruldu!

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

Bursa Şehir Hastanesi, Avrupa'nın 5'incisi olacak!

2019'un Haziran ayında hizmete girmesi planlanan Bursa Şehir Hastanesi, arazisiyle Türkiye'nin en büyüğü, bittiği zaman ise Avrupa'nın da 5'inci en büyük hastanesi olacak...

Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi!

Bursa Yenişehir'de Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde kurulan Yenişehir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi, Bursa'ya Avrupa standartlarında sanayi sitesi inşa ediyor.

Avrupa Yakası 2017'de 610 bin kez taşındı!

Gayrimenkulün Enerjisi Raporu 2017 verilerine göre 2017'de Avrupa Yakası'nda 610 bin 180 taşınma hareketi gözlendi.

Halk GYO Bursa binası 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Bursa binasının 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 2017!

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde çekilecek. Toplamda 165 adet dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede kira öder gibi ev sahibi olunuyor.

Avrupa Konutları Yamanevler 2017 fiyat listesi!

Toplam 1.708 konut ve 12 dükkandan meydana gelen Avrupa Konutları Yamanevler projesi ön satışa sunuluyor. İşte Avrupa Konutları Yamanevler 2017 fiyat listesi...

Avrupa Konutları Başakşehir güncel fiyat listesi 2017!

Artaş İnşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir projesi 941 daire ve 27 ticari birimden meydana geliyor. İşte Avrupa Konutları Başakşehir güncel fiyat listesi 2017...

Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017!

Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. Bursa Nilüfer kura sonuçları 12 Temmuz 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap kura sonuçları 12 Temmuz 2017!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap kura sonuçları 12 Temmuz 2017 henüz belli olmadı. Projede 78 adet konut yer alıyor.

ULI Türkiye'den Tesis Yönetimi konferansı!

ULI Türkiye ‘Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme’ başlıklı bir forum düzenledi.

Tesis yönetimi gayrimenkulün değerini belirler!

ULI Türkiye tarafından Tesis Yönetimi – 2017 Avrupa Konferansına Doğru: Birleştirme/Bütünleştirme/Değerleme Forumu gerçekleşti. Türk gayrimenkul sektörünün bir araya geldiği forumda, gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Bursa emlak vergisi ne kadar?

2017 yılı emlak vergisi 1. taksit dönemi 31 Mayıs'a kadar devam ediyor. Peki, Bursa'daki bir ev için ne kadar emlak vergisi ödenir? Bursa emlak vergisi ne kadar?

Bursa 2017 Avrupa Yeşil Başkenti olabilecekmi Haberi

Bursa 2017 Avrupa Yeşil Başkenti olabilecekmi

Tarihi ve kültürel miras alanında yapüan yatırımlarla Bursa'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınmasını sağlayan Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı yeni stadyum; Avrupa'nın en prestijli mimarlık ödülünü alarak, dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterildi. Bunun yanında İznik Gölü içinde bulunan Batık Bazilika, dünya genelinde 2014 yılının en önemli 10 keşfi arasında gösterildi. Belediye, kentüı merkezinde yer alan ve çöküntü bölgesi konumundaki 'Sıcaksu Tabakhaneler Bölgesi'ni öne çıkarmak için çalışmalara başladı. 



Bölgenin termal sıcak su altyapısı değerlendirilerek, bölgeye kent turizmine katkı sağlayacak Alman modeli açık ve kapalı termal tesis üe içmeler yapılacak. Açık ve kapalı havuzları, havuz makine sistemleri, tıbbi imkanlar ve açık alanlarda oluşturulan suda hareket içeren aktivasyonlar gerçekleştirilecek. Sıcaksu bölgesinde planlanan kentsel dönüşüm projesi çevresindeki Alemdar, Soğanlı ve Sırameşeler Kenti unvanına...