17 / 05 / 2024

bursa 3T Teknoloji Merkezi açılış

bursa 3T Teknoloji Merkezi açılış

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Bursa Teknik Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Bursa'da Hasan Sözüneri Mimarlık Tasarım Merkezi oldu!

Bursa'da 1982 yılında kurulan  Hasan Sözüneri Mimarlık, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Tasarım Merkezi olarak kabul edildi...

Renault'dan Bursa'ya 100 milyon avroluk yatırım!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Renault tarafından Bursa'da 100 milyon avroluk Yüksek Basınçlı Alüminyum Enjeksiyon Fabrikası kurulacağını söyledi.

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi’nin temeli Mayıs ayında atılıyor .Proje bedeli 25 milyar dolar olan Bursa Teknoloji Sanayi Bölgesi için için Almanya’nın ticaretteki en aktif şehri Stuttgart, model olarak alındı.

Bursa Batı OSB tarım arazisi üzerinde mi kurulacak?

Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından yanıtlandırılmak üzere Bursa'da kurulması planlanan Batı OSB arazisinin tarım arazisi olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bursa Teknoloji OSB projesinde kamulaştırmalar başlıyor!

Orta ve ileri teknoloji yatırımlarıyla Bursa’nın sanayideki dönüşümünü hızlandıracak olan Teknoloji OSB projesinde kamulaştırmalar başlıyor.

Bursa T2 Tramvay Hattı için imzalar atıldı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Bursa T2 Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı

Bursa OSB'de çevre dostu fabrikalar inşa edilecek!

Finasmanı yabancı fonlardan sağlanacak Bursa Teknoloji OSB’de akıllı fabrika binaları hem çevreye zarar vermeyecek hem de kendi enerjisini üretecek.

Bursa Otomotiv Test Merkezi'nin kamulaştırması tamam!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bursa'nın Yenişehir ilçesinde kurulması planlanan otomotiv test merkezi için kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığını açıkladı..

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Bursa Akıllı Belediyecilik Zirvesi 13-15 Mayıs'ta düzenlenecek!

Akıllı Belediyecilik Zirvesi13-15 Mayıs ta Bursa'da gerçekleştirilecek. Zirve, teknoloji firmaları İle yurt içi ve dışından belediye başkanlarını bir araya getirecek.

bursa 3T Teknoloji Merkezi açılış Haberi

bursa 3T Teknoloji Merkezi açılış

Türkiye ile Almanya arasında, merkezde üretilen ürünlerin pazarlama ve alımı anlamında 20 yıldır çalışan 3T’nin Türkiye’de ofis açması için Aachen şehrinin ilk Türk kökenli meclis üyesi Ahmet Hicri Ağırman aracı oldu. Türkiye ile mesleki, akademik, yenilikçi teknik ürünlerin üretilmesi için işbirliği yaptıklarını belirten Ağırman, şunları söyledi:

“Türkiye’den bir kardeş şehir seçme, bir de yatırım yapma planı için İstanbul Sarıyer ve Bursa’yla ilgileniyorduk, sonunda kardeş şehrimiz Sarıyer olurken, Bursa’ya yatırım yapmak isteyen 3T için de aracı olduk. Katma değeri yüksek ürünler üretilmesi Türkiye’nin gelişimi için çok önemli. Almanların en iyi bildiği şey ise teknik, biz de bu şekilde iki ülkenin birbirinden faydalanmasını istedik.”

Rüzgar enerjisinde pervanelerin üretiminden, medikal alanda kalp kapaklarının yapımı ile tekstilde inovatif ürünlerin üretilmesine kadar pek çok alanda çalışma...