29 / 04 / 2024

bursa akçağlayan mahalle konağı 2015

bursa akçağlayan mahalle konağı 2015

Yıldırım Belediyesi tarafından 485 bin lira harcanarak 860 metrekare alan üzerinde inşa edilen Akçağlayan Mahalle Konağı düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa'da 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 12 soruda TOKİ Mustafakemalpaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 2022 ucuz konut projesi...

Bursa Mustafakemalpaşa'da 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi, Bursa ili, Mustafakemalpaşa ilçesinde yer alan 31 arsa ve avlulu kerpiç misafirhaneyi 65 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Bursa Mustafakemalpaşa'ya mahalle konağı inşa ediliyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Doğancı Mahallesi'nde mahalle konağı inşaatı için çalışmalara başladı. 

Bursa Yenişehir'de mahalle konağı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen mahalle konağı yapımında çalışmalar hızlandı. Konağın kısa zamanda hizmete girmesi bekleniyor. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yıldırım Akçağlayan'a spor tesisi!

Kentsel dönüşümü ortak kullanım alanlarıyla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Akçağlayan Mahallesi’ne 800 metrekare alana sahip spor tesisi inşa ediyor.

Mamak Çağlayan Camii'de Selçuklu mimarisi örnek alındı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Çağlayan Mahalle Cami inşaatını inceleyerek, yetkililerden son durum ile ilgili bilgi aldı

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Mamak Çağlayan mahallesine yeni cami müjdesi!

Mamak Belediyesi ilçede yapacağı mahalle camileri için çalışmalara devam ediyor. 605 metrekare alanda inşa edilecek Çağlayan Mahalle Camisi aynı anda 400 kişiye hizmet verebilecek

Bursa Doğa Tarihi ve Arkeoloji Müzesi yıl sonuna kadar tamam!

Bursa Akçalar'daki Arkeopark'ta inşası devam eden "Doğa Tarihi ve Arkeoloji Müzesi"nin yıl sonuna kadar tamamlanmasını hedefledikleniyor.

Osmangazi Dağakça’ya meydan ve hizmet binası müjdesi!

Dağakça Mahallesi köy hayrına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılacak olan meydan ve hizmet binasının detaylarını mahalle sakinleri ile paylaştı.

bursa akçağlayan mahalle konağı 2015 Haberi

bursa akçağlayan mahalle konağı 2015

Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali, muhtarlık, sağlık ocağı, çokamaçlı salon ile eğitim odası bünyesinde barındıran mahalle konağının hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yapısal sorunlarına rağmen geleceğe umutla bakan Yıldırım'ı özlenen konumuna getireceğiz. Vaat ettiğimiz projelerden biri olan ve bugün hizmete açtığımız Akçağlayan Mahalle Konağımız da bunun bir göstergesidir" dedi. Akçağlayan Mahalle Konağı'nın insanların kaynaşmasını sağlayacağım ve 'mahalle kültürü'ne katkı vereceğini söyleyen Başkan Edebali, "Konağımız aynı zamanda bir kültür merkezi olarak kullanılacak. Şehrin gelişimini kültürel birlikteliğimizle gerçekleştireceğiz. Mahalle kültürünü ortaya koyarak insanlarımızın bir arada yaşayarak geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlayacağız" diye konuştu. İlçenin yapısal sorunlarım çözmek için ortak akılla hareket ettiklerini düe getiren Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Altyapı, kentsel gelişim, ulaşım gibi önemli yapısal sorunlarımız mevcut. Biz bu sorunları çözeceğiz....