18 / 05 / 2024

bursa aksu üretim merkezi

bursa aksu üretim merkezi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezini inceledi.

Renault açıkladı! Renault, Bursa'da 4 yeni model üretimi yapacak...

Fransız otomobil üreticisi Renault, gelecek senelerde üretim maliyetlerini önemli ölçüde düşürmeyi ve Bursa’daki fabrikasında dört yeni model üretmeyi planlandığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Tofaş'ın Bursa fabrikasında üretim 2 hafta duracak

Bursa'daki dev fabrikasında yaklaşık 7 bin çalışanı bulunan Tofaş iki hafta süreyle üretime ara verecek. Tofaş'ta üretim 16 Ocak'ta yeniden başlayacak.

Yerli üretim elektrikli TOGG'un ilk yola çıkacağı tarih belli oldu! Fiyatı da açıklandı

Türkiye'nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobil girişimi TOGG'un üretim süreci devam ediyor. Bu arada otomobilin üretileceği Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikanın 29 Ekim'de açılacağı öğrenildi.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

İznik'te 11.4 milyon TL'ye icradan satılık ilköğretim okulu ve kreş!

T.C. İznik İcra Dairesi, Bursa ili, İznik ilçesi, Dırazali Mahallesi, Bayırdibi mevkii, 90 parselde yer alan ilköğretim okulu ve kreşi 11 milyon 404 bin 660 TL'ye satıyor...

Bursa Eczacılar Kooperatifi'nden 31 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

S.S.Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi Yönetim Kurulu, Bursa ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon TL'ye satıyor.

Bursa Ziraat Mektebi restore ediliyor!

Bursa’nın en köklü eğitim ve öğretim kurumları arasında yer alan Bursa Ziraat Mektebi, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon çalışmalarıyla eski ihtişamına kavuşuyor.

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri imar bekliyor!

Bursa Kestel Aksu Mahallesi sakinleri bölgede yer alan arsaları için imar bekliyor. Kestel Belediyesi 2018 yılında e-imar uygulamasına geçmişti.

Türk Kızılay Bursa'da yeni yatırımlar yapacak!

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık yaptığı açıklamada, "Kızılay'ın, Bursa'nın içinde üretim ve sanayi noktasında gelir getirici yatırımları olacak"

TOKİ'den Bursa Nilüfer'e 246 yeni konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Nilüfer projesi için düğmeye bastı.

bursa aksu üretim merkezi Haberi

bursa aksu üretim merkezi


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel’in Aksu Mahallesi’nde yapımı son aşamaya gelen üretim merkezinde, Aksu Köyü Kadınları Dayanışma Derneği üyelerinin el emeği ürünleriyle aile bütçelerine katkı sağlayacaklarını söyledi.


Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kırsalda üretimi destekleyen faaliyetlerine devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kestel İlçesi’nin Aksu Köyü Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden üretim merkezinde incelemelerde bulundu.

Başkan Altepe, her alanda üretimin artması için çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Bursa’da üretimin yaygınlaştırılması ve kadınların da üretime daha fazla katılması için köylerde de çalışmalar yapıyoruz ve kırsalın canlandırılmasını hedefliyoruz” dedi.



Bursa Büyükşehir...