17 / 05 / 2024

Bursa Altıparmak kentsel dönüşüm son durum

Bursa Altıparmak kentsel dönüşüm son durum

Bursa’nın tarihi semtlerinden Altıparmak’ın mevcut hali insanın içini sızlatıyor. Bir dönemin elit mekanında şimdilerde müptezeller cirit atıyor. Vatandaşlar ise yardım bekliyor.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa İstanbul Caddesi kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İstanbul Caddesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bursa'daki dev kentsel dönüşümde düğmeye basıldı!

Bursa Yıldırım'da yapılacak olan dev kentsel dönüşüm başlıyor. Dönüşümün finansmanının yüzde yüzü de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından karşılanacak. Dönüşümün detaylarını Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz anlattı...

Altındağ kentsel dönüşümle marka şehre dönüşecek!

Göreve geldiği günden bu güne hayata geçirdiği çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşüm ve millet bahçesi müjdesi verdi.

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Bursa Mevlana'da kentsel dönüşüm hızlandı!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından riskli yapıların ortadan kaldırılması, sağlıklı ve güvenli yapılaşmanın sağlanması için Mevlana Ulus Mahallesi’nde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı.

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Bursa Altıparmak kentsel dönüşüm son durum Haberi

Bursa Altıparmak kentsel dönüşüm son durum

Bursa’nın tarihi semtlerinden Altıparmak’ın mevcut hali insanın içini sızlatıyor. Bir dönemin elit mekanında şimdilerde müptezeller cirit atıyor.  Vatandaşlar ise yardım bekliyor.


Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini gündeme getirmeye devam eden Kent Gazetesi, bir kez daha Altıparmak Mahallesi’nin sesi oldu. İntizam Mahallesi sakini Hayriye Ağırbaş Kaya,  mahallelinin adına hem sorunlarını hem de kadın olarak bu görevi üstlenmenin avantajlarını paylaştı. Altıparmak Mahallesi’nde kentsel dönüşümün şart olduğunu dile getiren ve özellikle de fuhuş ve uyuşturucu sorununa dikkat çeken Kaya, emniyetin bu konuda daha hassas olmasını talep etti. 


BURSALI OLDUK


Yıllar önce iş gereği İstanbul’dan Bursa’ya geldiklerini ve yaşam için Altıparmak Mahallesi’ni seçtiklerini anlatan Kaya: “22 yıl önce ailemle birlikte iş gereği İstanbul’dan Bursa’ya geldik. Tanıdığımız birkaç kişi oturulacak en iyi mahallelerden birisinin Altıparmak olduğunu söyleyince de...