06 / 05 / 2024

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Bursa Çelebi Podyum'da yüzde 50 peşin 40 ay vade avantajı!

Çelebi Podyum projesi, Çelebi Group tarafından Bursa, Ataevler'de yükseliyor.  Çelebi Podyum projesinde yüzde 50 peşin 40 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Bursa Çelebi Podyum'da daire fiyatları ne kadar? Bursa Çelebi Podyum'da hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Bursa Emniyet Sitesi Bulvar Lotus’a dönüşüyor!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm noktasında aldığı kararların meyvesini de toplamaya devam ediyor.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Bursa Emek 23 sitesinde dönüşüm başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Ataevler'de dönüşüm için harekete geçti. Emek 23 sitesinde yıkım çalışmasını başlatan belediye, 154 siteyi dönüştürmüş olacak.

Bursa Emniyet Müdürlüğü binasında sona gelindi!

Bursa’yı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirirken Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurumları ile işbirliğine giderek hayatın her alanındaki sorunlara çözüm üreten Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü’ne de modern bir hizmet binası kazandırıyor.

Bursa'da günlük kiralık evlere baskın!

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri otellere ve günlük kiralama yapılan apart pansiyonlara eşzamanlı baskın düzenledi.

Bursa'daki emsal artışı dönüşümü tetikledi!

Bursa’da kentsel dönüşümün sağlanması için Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulanmaya başlanan ve hem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hem de hükümet tarafından desteklenen 0.50 emsal artışı uygulaması dönüşümü tetiklerken, Ataevler’teki 37 blokluk Umut Sitesi’nde de yıkımlar başladı.

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nden Ataevler Meydan ihalesine tepki!

Mimarlar Odası Bursa Şubesi’nden, Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan, Ataevler Kültürel Tesisler ve Meydan Projesi’ne ait, ön proje, uygulama projeleri, detay projeleri ve 3D Görselleri Temini işi” adıyla ilanı yayınlanan ihaleye itiraz geldi.

Bursa Ataevler'de dönüşüm başlıyor!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ataevler'de vatandaşları mağdur etmeden depreme dayanıklı evler yapılacağını söyledi

Bursa Ataevler'de bütünsel yenileme planı yapıldı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in bu haftaki durağı Ataevler Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde mahalleye gelen Başkan Bozbey, Ataevler Mahalle Muhtarı İsmet Taşçı ile görüştü. Görüşmenin ağırlıklı konusu kentsel yenilemeydi.

Bursa Ataevler ve Beşevler'deki riskli binalar muhakkak yenilenmeli!

Bursa Hayat Gazetesi'nin köşe yazarı Metin Eskin bugün köşesinde " Nilüfer'de bir gün " başlıklı yazısına yer verdi. İşte " Nilüfer'de bir gün " yazısının detayları..

Bursa yeni emniyet binası bu yıl açılacak!

İnegöl´deki kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan´ı makamında ziyaret etti.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi Haberi

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi

Kentsel dönüşümün hızlanması amacıyla Büyükşehir Belediye Medisi'nin aldığı kararla hayata geçirilen 0,50 emsal artışı uygulamasından yararlanan 26 Blokluk Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm, eski binaların yıkımıyla başladı. Halen 26 blok ve 312 daireden oluşan site yeni proje ile 13 blok ve 416 daireden oluşacak ve 8 bin metrekare yeşil alan kazandırılıyor.  Proje kapsamında 15 bin metrekarelik kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve sosyal donatı  alanlarıyla Emniyet Sitesi, Bulvar Lotus adıyla Nilüfer'e kazandırılacak. Eski binaların yıkım törenine katılan Başkan Altepe, 2000 yılından önce yapılan tüm binaların büyük risk taşıdığını hatırlatarak, "Yıkılan bu binaların yerine daha emniyetli, güvenli binalar inşa edilecek. 500 - 550 araçlık otopark sorunu yer altında çözülecek. Yeşil alanlan, kapalı yüzme havuzu, sosyal donatı alanlarıyla güzel...