02 / 05 / 2024

bursa Atıcılar Spor Kompleksi

bursa Atıcılar Spor Kompleksi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde 2 adet suni çim saha,1 adet doğal çim saha, 5300 metrekare atletizm antrenman sahası ve 210 araçlık otoparkı barındıran Atıcılar Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı.

İstanbul Bağcılar'a 500 kişilik öğrenci yurdu geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından, İstanbul Bağcılar'da 500 kişilik öğrenci yurdu yaptırılacağı duyuruldu. İşte ayrıntılar...

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

iPhone kullanıcıları dikkat! İnanılmaz bir iddia atıldı! iPhone gizlice fotoğraf mı çekiyor?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan bir iddia, iPhone kullanıcılarını endişelendirmeye başladı. Söylentiye göre, iPhone'larımız her 5 saniyede bir gizlice fotoğraf çekiyormuş. Bu iddianın gerçekliği nedir? İşte detaylar...

Carrefoursa'da Yumoş, Vernel, Bingo çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 25 indirim! İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Carrefoursa Market çamaşır yumuşatıcılarına yüzde 15 indirim yaptığını duyurdu. Peki Carrefoursa'da çamaşır yumuşatıcıları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan meydana gelen “As Fatih Kent Sitesi”, 2017' riskli alan olarak belirlendi. Bugün Bağcılar Kiraz Evler'in temeli atıldı.

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

Bağcılar’a 6 bin 800 metrekarelik spor kompleksi inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bağcılar'da belediye tarafından tahsis edilen 7 dönümlük arazi üzerine spor kompleksi inşa ediyor. 

Bağcılar Mehmet Akif Camii'nin temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan Bağcılar Mehmet Akif Camii’nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bağcılar Fetih Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar Belediyesi tarafından entsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Fetih Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Caminin altına 7 araçlık otopark yapılacağı açıklandı.

Bağcılar'da kentsel dönüşümle yıkılan Fetih Camii'nin temeli atıldı!

Konutlardan okullara ve ibadethanelere kadar bir çok alanda kentsel dönüşümün başarılı bir şekilde devam ettiği Bağcılar’da yenilenen son yer Fetih Camii oldu. 

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Bağcılar Cavat Yerlikaya Camii'nin temeli atıldı!

Bağcılar’da 954 kişilik kapasitelik Cavat Yerlikaya Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temel atma töreninde konuştu.

bursa Atıcılar Spor Kompleksi Haberi

bursa Atıcılar Spor Kompleksi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve bünyesinde 2 adet suni çim saha,1 adet doğal çim saha, 12 takımın aynı anda kullanabileceği soyunma odaları, izleyici tribünleri, idari binası, 5300 metrekare atletizm antrenman sahası, 230 metre atletizm koşu parkuru, 900 metre koşu parkur ve 210 araçlık otoparkını barındıran Atıcılar Spor Kompleksi törenle hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın Wembley’i olarak nitelediği tesislerin amatör spor kulübü organizasyonlarının yüzde 70’ine ev sahipliği yaptığını söyledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da gerek merkezi hükümet gerekse yerel yönetimler tarafından son 4 yılda Bursa’da hayata geçirilen spor yatırımlarına 200 milyon TL’den fazla kaynak aktarıldığını belirterek, bu yatırımlarda başı çeken Büyükşehir -Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür etti.


Bursa’yı sporda marka bir kent yapmak hedefiyle eğitim kurumlarına spor...