02 / 05 / 2024

bursa balık pazarı projesi

bursa balık pazarı projesi

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

Kadife 15 TL çinekop 115 TL hamsi 10 TL! Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bursa’da haldeki balık fiyatları belli oldu. Kadife 15 TL, çinekop 115 TL, hamsi 10 TL’ye satılıyor. Bursa balık halinde balık fiyatları ne kadar oldu? İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi…

İstanbul Balık Hali'nde palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 2 Aralık 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında palamut, hamsi, istavrit, alabalık ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

İstanbul Hali balık fiyatları: İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 30 Kasım 2022 balık fiyatları belli oldu. Peki, İstanbul balık pazarında hamsi, palamut, istavrit ne kadar? İşte 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

Gemlik Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik’te bulunan ve restorasyon çalışmaları Büyükşehir Belediyesi’nce tamamlanan Balık Pazarı Hamamı’nda incelemeler yaptı. Başkan Aktaş, mekanın, ‘kültür merkezi’ olarak faaliyet göstereceğini belirtti.

Bursa eski balık pazarına büyükşehir eli değiyor!

Karacabey İlçesi’nde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan eski balık pazarı, Büyükşehir Belediyesi tarafından modern bir görünüm kazanacak.

İskenderun Balık Semt Pazarı açıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamadaİskenderun belediyesi balık semt pazarının İskenderun halkının hizmetine girdiğini belirtti.

Alanya Balık Hali ve Salı Pazarı modern görünüme kavuşuyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu sabah Alanya Belediyesi Ucuz Halk Pazarı ve Balıkçı Hali’ni ziyaret etti. Ziyarette balıkçı hali ve pazar esnafına müjdeler veren Başkan Yücel, Balıkçı Hali’nin yapılacak tadilat ve düzenlemelerle modern bir hale getirileceğini söyledi

Karamürsel Balık Adası projesinin ihalesi 12 Aralık'ta!

GEBZE Teknik Üniversitesi, Karamürsel'de yapılacak olan Balık Adası Projesi'ni tasarladı. Karamürsel Belediyesi meclisi tarafından onaylanan proje 12 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Yenikapı Balıkçılar Çarşısı'nın ihalesi 22 Aralık'ta!

Geçen yıl yıkılan Yenikapı Balıkçılar Çarşısı için, yeniden inşa edilmek üzere 22 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Bin 41 metrekare alana sahip yeni çarşı inşasının 1 yılda bitmesi hedefleniyor.

Kula Peynir ve Balık Pazarı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kula Belediyesi, balık ve peynir pazarındaki çalışmalarında sona geldi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çalışmaları yerinde inceleyerek Kulalı vatandaşın ve esnafın hak ettikleri sağlıklı pazar yerine kavuşacaklarını belirtti.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başladı!

Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında Avanos açık pazar yerinde yenileme çalışmaları başlatıldı.

İzmir Kemeraltı Balıkçılar Meydanı için çalışmalar başladı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alanda yeni bir çekim merkezi yaratmak için çalışmalara başladı.

bursa balık pazarı projesi Haberi

bursa balık pazarı projesi


Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemliklilerin önemli buluşma noktalarından olan Balık Pazarı’na uyguladığı kentsel tasarım projesi ilçeye değer kattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemliklilerin en önemli buluşma noktası olan balık pazarının ayrıcalıklı bir görünüme kavuşmuş olduğunu söyledi.


Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı. Çalışmalar kapsamında mevcut çelik konstrüksiyon çatı sökülürken, zeminden çatıya ve çevresine kadar tüm bölgelerde yapılan ahşap uygulamalarla Balık Pazarı estetik bir görünüme kavuşmuş oldu.


Konforlu bir yaşam alanı

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kaba çelik imalatlarıyla soğuk bir görüntüye sahip olan Balık Pazarı’nın yenilenmesinin, bölge halkının en önemli isteklerinden biri olduğunu söyledi. Gemlik’in en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık...