23 / 07 / 2024

Bursa Beton inegöl

Bursa Beton inegöl

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Bursa Beton, gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet vererek, yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor.

Yatırımcılar dikkat! İnegöl Belediyesi 14 arsa ve 1 arazi satacak! 

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 14 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnegöl Belediyesi 11 bin metrekarelik imarlı arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 11 bin 17 metrekare alana sahip.

İnegöl Belediyesi ticaret ve sanayi imarlı iki arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve sanayi alanı imarlı.

Bursa İnegöl'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatı gören inanamadı! 

Bursa İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa ili, İnegöl ilçesi, Akhisar ve Kurşunlu mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Bursa İnegöl'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

İnegöl Belediyesinden büyük fırsat! Ticaret ve sanayi imarlı 3 arsa satacak!

Bursa İli İnegöl Belediye Başkanlığı, Bursa İnegöl'de yer alan 3 arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

TOKİ Bursa İnegöl 2+1, 3+1 fiyatları ne kadar? 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa İnegöl 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa İnegöl projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa İnegöl 2022 ucuz konut projesi...

Arsa alıp yatırım yapmak isteyenlere fırsat! İnegöl Belediyesi Bursa'da 12 arsayı satıyor! 

İnegöl Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde yer alan 12 arsayı 3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ Bursa projesini satışa çıkardı! İnegöl'de 1.449 lira taksitle 2+1 daire!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl projesini satışa çıkardı. Proje için ödenecek taksit bedeller 1.449 TL'den başlıyor...

TOKİ Bursa İnegöl projesini satışa çıkarıyor! İnegöl'de 1.449 lira taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa İnegöl Karalar Mahallesi projesini satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 88 adet konut yer alıyor.

Bursa Büyükşehir'den İnegöl'e kentsel dönüşüm desteği!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, İnegöl'de kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı. Proje dahilinde ilçede yıkımlar başladı. 

Bursa İnegöl'de 3.Etap TOKİ Konutları inşa ediliyor!

TOKİ, Bursa'nın İnegöl ilçesinde 805 konuttan oluşan 3. Etap konut projesini hayata geçiriyor.

Bursa Beton inegöl Haberi

Bursa Beton inegöl

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle hareket eden Bursa Beton, gerektiğinde 24 saat kesintisiz hizmet vererek, yeni yılda paydaşlarıyla daha yoğun iletişim halinde olmayı hedefliyor.


Bu kapsamda İnegöl’de, bayileriyle işbirliği içinde gerçekleştirdiği sektör buluşması, Müteahhitler, İnşaat Mühendisleri, usta ve kalfalardan yoğun ilgi gördü.


Hazır beton sektörünü değerlendirmek ve müşterilerinin ürün ve hizmet kalitesiyle ilgili değerlendirmelerini almak amacıyla Bursa Beton tarafından organize edilen 2015 yılı sektör buluşmaları İnegöl ile devam etti. Bursa Beton’un tesislerinin bulunduğu hizmet bölgelerinden Orhangazi, Karacabey, Yalova, Bandırma, Gemlik ve Tavşanlı’dan sonra İnegöl’de de gerçekleştiren organizasyon, gelecek günlerde Kütahya ve Edremit ile devam edecek.


Kaliteli hazır beton üreticilerinin önde gelen firmalarından Bursa Beton’un, paydaşlarıyla iletişimini güçlendirmek, yenilikleri sektör profesyonelleriyle paylaşmak amacıyla gerçekleştirdiği sektör buluşmalarında, Pazarlama Müdürü Osman Düşmez ve Kalite Kontrol Müdürü...