09 / 05 / 2024

bursa bilecik yht ne zaman açılacak

bursa bilecik yht ne zaman açılacak

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren hattı 2018'de açılıyor, projede çalışmalar son sürat devam ediyor.

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Demiryolu hattı için acele kamulaştırma kararı! 

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Bursa ve Bilecik için acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Bursa Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temeli atıldı!

Bursa'da hayata geçirilen Emek-YHT Gar-Şehir Hastanesi Metro Hattı'nın temel atma töreni bugün gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismaloğlu katılım sağladı. 

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli YHT'nin akıbeti TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli Yüksek Hızlı Tren Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa-Ankara YHT'nin ne zaman açılacağı mecliste!

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ne zaman faaliyete geçeceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-İstanbul YHT Tünel 26 projesi 2022 açılacak!

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Ankara-İstanbul TCDD Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında devam eden ‘Tünel 26’ projesinin 2022 yılında hizmete açılacağını söyledi.

Uzatma metro projesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki hatta 4 istasyon yapılacak.

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

Bursa Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

31050 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, Bursa'daki "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı"nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Bursa'da YHT şantiyesindeki hırsızlığı özel ekip çözdü!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde inşaatı süren Yüksek Hızlı Tren (YHT) şantiyesinden yaklaşık bir ay önce yaşanan hırsızlık olayını İl Jandarma Komutanlığı ekipleri çözdü.

bursa bilecik yht ne zaman açılacak Haberi

bursa bilecik yht ne zaman açılacak


Bandırma-Bursa-Ayazma-Osmaneli (Bursa-Bilecik) Yüksek Hızlı Tren projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Heyelan ıslahı nedeniyle çalışmaları revizyona uğrayan projenin 2018’de tamamlanması planlanıyor.


Türkiye, Yüksek Hızlı Tren (YHT) teknolojisini kullanan ülkeler arasında Avrupa’da 6. dünyada ise 8. ülke oldu. Rahat, hızlı ve aynı zamanda keyifli bir yolculuk imkanı sunan YHT’ler, sunduğu geniş koltukların konforu eşliğinde, trafik engelleriyle yorulmadan ve zengin menüde bulunan lezzetli seçeneklerin keyfini tadarak, hayatın en cazip yolculuklarından birini sunuyor. Karayolu ulaşımı araçlarının fiyat performanslarıyla havayolu ulaşımı araçlarının hizmet kalitesini kendi bünyesinde toplayan Yüksek Hızlı Trenlerin, her bütçeye uygun fiyatlandırma politikası da bulunuyor.


Son yılların en gözde ulaşım araçları arasında yerini alan ve seferlerinin başladığı kentlerde şehirlerarası ulaşıma nefes aldıran Yüksek Hızlı Trenler, Türkiye’nin dört bir yanında yayılıyor. Bu projeler içerisinde...