24 / 07 / 2024

bursa Burak Başlılar Camii

bursa Burak Başlılar Camii

İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan camide 2 adet konferans salonu, 2 adet Kur`an kursu, 3 lojman, 40 WC, 12`şer kişilik 2 asansör, ayrıca 1 adet engelli asansörü bulunuyor.

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!    

System Turizm ve İnşaat Anonim Şirketi Maltepe'de 12 milyon 918 bin TL sermaye bedeli ile Burak Başlılar tarafından kuruldu.

Foresta Balat Evleri Bursa'da yaşam başlıyor!

Bursa’da inşaat sektöründe nitelikli projelere imza atan Alpiş Group tarafından 2013 yılı Eylül ayında temeli atılarak inşaatına başlanan ve 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan Foresta Balat Evleri’nde yaşam başlıyor.

Bağcılar Belediyesi Çanakkale Zaferi'nin 100. yılını kutladı!

Bağcılar Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümünü farklı bir etkinlikle kutluyor. Etkinlikte yapılacak oyunda temsili olarak toplar, tüfekler ve atlı süvariler de yer alacak.

Bursa Aksel Teras Evleri'nde fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor!

Karadeniz İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Aksel Teras Evleri projesinde 22 metrekare teras alanları bulunuyor. Bursa Aksel Teras Evleri'nde fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor.

Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor!

Oymak Group tarafından hayata geçirilen Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Bursa Oymak Mudanya Evleri'nde fiyatlar 135 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar Referans Güneşli satılık!

Bağcılar Referans Güneşli satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 4,5+1 şeklinde dizayn edildi. Proje 9 bin 234 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Nurol Park Bağcılar satılık daire!

Nurol Park Bağcılar satılık daire alanları 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı Şubat ayında gerçekleşecek olan proje Nurol GYO imzası ile hayata geçiriliyor.

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık!

Bağcılar Nurol Park Güneşli satılık daire fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme seçenekleri arasında 50 ay 0 faiz imkanı bulunan projede satışlar devam ediyor.

Bursa Yunus Park Evleri' nde fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor!

MCM İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Yunus Park Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Bursa Yunus Park Evleri' nde fiyatlar 150 bin TL' den başlıyor.

Referans Güneşli Bağcılar satılık!

Referans Güneşli Bağcılar satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4,5+1'e kadar seçeneklere yer veriliyor. Projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Bursa Gardenya Sitesi' nde daireler 185 bin TL' den başlıyor!

Nur İpek İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Gardenya Sitesi projesinde toplam 50 adet daire ve 8 adet ticari birim bulunuyor. Bursa Gardenya Sitesi' nde daireler 185 bin TL' den başlıyor.

Bursa Melisa Residence 2' de daireler 179 bin 400 TL' den başlıyor!

Tugay İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Melisa Residence 2 projesinde toplam 96 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 6 blok şeklinde yükseliyor. Bursa Melisa Residence 2' de daireler 179 bin 400 TL' den başlıyor.

Bursa Mia Burgaz Evleri' nde fiyatlar 119 bin TL' den başlıyor!

Tugay İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa Mia Burgaz Evleri projesinde toplam 42 adet daire bulunuyor. 3 blok şeklinde yükselen proje Bursa İl'inde yer alıyor. Bursa Mia Burgaz Evleri' nde fiyatlar 119 bin TL' den başlıyor.

bursa Burak Başlılar Camii Haberi

bursa Burak Başlılar Camii


Yasemin Park Cami Derneği tarafından Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe`nin de katıldığı törenle 4 yıl önce temeli atılan ve İstanbullu hayırsever Burak Başlılar tarafından yaptırılan, tamamı taş ve ahşapla inşa edilen Cami, sosyal tesisi, mimarisi ve teknik özellikleri ile adeta göz kamaştırıyor.

3 ay önce ibadete açılan Diyanet`in istediği tüm teknik özelliklere sahip olan Yasemin Park`taki Burak Başlılar Camii`nin resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak. Yasemin Park Cami Derneği tarafından, dün akşam verilen iftarda, Kur`an Kursu`nda okuyan öğrenciler ile aileleri bir araya geldi.

5 BİN KİŞİ AYNI ANDA İBADET EDEBİLİYOR…

Toplam 3 bin 200 metrekarelik kullanım alanına sahip olan ve Erken Osmanlı Mimarisi adı verilen bir yöntemle içi dışı masif taşla ve ahşapla yapılan 3 katlı camide, 3 bini içeride, 2 bini de...