05 / 05 / 2024

Bursa Çakırlı evleri toki

Bursa Çakırlı evleri toki

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları tanıtıldı!

Bursa Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı'ya TOKİ müjdesini ve projenin detaylarını anlattı. TOKİ tarafından inşa edilecek 128 konut ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Bursa Çakırlı TOKİ Konutları'nda son durum!

Ankara'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığında Bursa Çakırlı'daki TOKİ Projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirilecek. Çakırlı'da vatandaşlarla bir toplantı yaparak bu konudaki detaylar paylaşılacak.

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Evleri 4'ün kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 4 projesinin kesin kabulü 19 Aralık'ta yapıldı!

Üçüncü İstanbul Başakşehir Evleri fiyat!

Toplamda 1.252 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen Üçüncü İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılabiliyor. İşte, Üçüncü İstanbul Başakşehir Evleri fiyat bilgisi..

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Evleri'nde Hekim Yapı imzası!

stanbul Başakşehir'de inşaatı tamamlanan Başakşehir Evleri'nde yaşam başladı. Başakşehir Evleri 2 bin 599 konut, 74 ticari ünite ve ilköğretim okulu ile prestijli bir proje haline dönüştürüldü.

Başakşehir Evleri 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Başakşehir Evleri 1. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı.

Bursa Bademli Patika Evleri fiyatlar!

Bursa Bademli Patika Evleri'nde villa fiyatları 830 bin TL'den başlıyor. Bademli Patika Evleri projesinde villaların bu yıl Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Projede 615 daire, 60 dükkan bulunuyor. Vadişehir Başakşehir Evleri fiyatları 496 bin liradan başlıyor.

Bursa Çakırlı evleri toki Haberi

Bursa Çakırlı evleri toki

Ak Parti ilçe başkanı Mustafa Kaya ve Belediye Başkan yardımcıları ile Çakırlı Mahallesi´ni ziyaret eden Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Çakırlı´daki bir kahvehanede vatandaşlara hitap etti. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan TOKİ´nin Çakırlı´ya yapılacak olan konutların onayını verdiğini belirterek, Çakırlı mahallemize 128 adet konut inşa edilecek. Bu konutlara müracaatlar 26 Ocak Perşembe günü itibarı ile başlamış bulunuyor dedi. Çağlayan Çakırlı´nın kabuğunu kırması ve Çakırlı´yı daha güzel geleceğe taşımak için uğraş verdiklerini belirterek, bu konuda TOKİ konutları bunun ilk adımı olacak. Bunun yanı sıra aynı bölgede planlanan Termal Turizm tesisi ile de Çakırlı´lı gençlerimize yeni istihdam alanları yaratılmasını, Çakırlı´nın da bir cazibe merkezi olmasını planlıyoruz diye konuştu.


KONUT MÜRACAATLARINDA ÇAKIRLI NÜFUSUNA KAYITLI OLMA ŞARTI ARANACAK


Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, TOKİ konutlarının 128 adet ve...