17 / 05 / 2024

bursa çalı yol çalışmaları

bursa çalı yol çalışmaları

Bursa’nın her köşesinde yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin, Çalı ile Demirci arasındaki ulaşıma nefes aldırmak amacıyla yaptırdığı köprü törenle trafiğe açıldı...

Bursa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bölgede kent yenileme kapsamında yol çalışmaları ve inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa’ya Veledrom müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Recep Altepe, Sağlıklı Kentler Birliği’nin ‘Bisiklet Etkin Bir Ulaşım Aracı Bursa Çalıştayı’nda daha sağlıklı bir Bursa hedefiyle, kente bir ‘Veledrom’ kazandırılacağını söyledi.

Bursa Yenice'ye 2,5 milyon TL'lik yol yatırımı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti sağlıklı ve modern bir geleceğe taşıyan çalışmaları kapsamında İnegöl Yenice’de uzun zamandır beklenen yol düzenleme ve asfalt çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Bursa Orhangazi'de yol çalışmaları başladı!

Bursa Orhangazi Belediyesi ve BUSKI ekipleri asfalt çalışmalarına ramazan bayramı sonrasında yeniden başladı. Hastane Yolu, Tekneliküp bölgesinde çalışmalar sürüyor.

Erzincan Refahiye-İliç duble yol çalışmaları meclis gündeminde!

Erzincan-Refahiye, Refahiye-İliç duble yol çalışmalarına ilişkin sorunlar Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu tarafından meclise taşındı. Kayışoğlu, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Bursa'da yol yapımı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, 5 mahalleyi birbirine bağlayan ve İnegöl Sanayi Bölgesi'nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol yapımı tamamlanma aşamasına geldi.

Bursa Teknik Üniversitesi yol çalışmaları başladı!

Kestel Belediyesi'nce Esentepe Mahallesi alt kısmında bulunan Mandıras Köprüsü yanından başlayarak Bursa Teknik Üniversitesi alanına kadar uzanan 20 metrelik yol için çalışmalara başlandı.

Bursa'daki dönüşüm çalışmaları hızlanmalı!

İMO Bursa Çalışma Grubu'nun başkan adayı İnşaat Mühendisi Maksut Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Canbazoğlu ve Seçim Koordinasyon Yetkilisi Ali Kamil Goral, Kentsel dönüşüm konusunda açıklamalarda bulundu.

Bursa Beşyol Kavşağı Projesi'ne Mimarlar Odasından eleştiri geldi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı-Terminal arasını raylı sistem ile birbirine bağlamaya hazırlanırken, diğer taraftan Beşyol’a yapılacak kavşak için çalışmalara başladı. Projeye ilk tepki Bursa Mimarlar Odasından geldi.

Gemlik TOKİ için yol çalışması başladı!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak 970 konutluk toplu konut projesi için yol çalışmalarına başlandı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz çalışmalarla ilgili konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Osmangazi’ye yeni yol!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha ulaşılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, İvaz Paşa ile Molla Fenari mahallelerinde yeni bir yol açılacağını söyledi.

bursa çalı yol çalışmaları Haberi

bursa çalı yol çalışmaları


Bursa’yı sağlıklı ve ulaşılabilir bir kent haline getirmek amacıyla ana arterlerin yanı sıra merkez ilçelerde de çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer’e kazandırılan Çalı Köprüsü trafiğe açıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çalı ile Demirci’yi birbirine bağlayan köprünün bölgedeki ulaşıma da nefes aldıracağını ifade etti. Başkan Altepe, bölgede önemli bir ihtiyacın karşılandığını ifade ederek, “Bursa’da yatırımlarımızın yüzde 70’ini ulaşıma yapıyoruz. Raylı sistemlerden köprü ve kavşaklara kadar, ana arterlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan her bölgede yatırımlarımızı ulaştırıyoruz” dedi.



Bir dönemde 32 köprü ve kavşak 


Başkan Altepe, bu dönemde tamamlanan, yapımı devam eden ve yapılacak olan toplam 32 köprü ve kavşağın kente kazandırılacağına işaret ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalı, Demirci ve Kayapa bölgesinde süren hizmetlerimizin bir sembolü olan Çalı...