29 / 04 / 2024

bursa çevre düzenlemesi

bursa çevre düzenlemesi

Bursa Büyükşehir tarafından restorasyonu tamamlanan Çukur Mescid ve çevre düzenlemesi, törenle hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentin tarihi ve kültürel mirasını orijinal haliyle öne çıkardıklarını söyledi.

Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi 7. Etap dönüşüm ihalesi 24 Mayıs'ta!

TOKİ, Bursa Yıldırım Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap 644 Adet Konut ve 177 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa'da yeni çevre düzeni planı: Sanayi alanları artacak mı?

Bursa’nın 2040 Yılı 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planı, kentte bir kez daha ‘sanayi alanları’ tartışmasını gündeme taşıdı. Sanayiciler, kentte büyük ölçekli yatırımlar için alan kalmadığını ileri sürdü.

Bursa Mustafakemalpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bursa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bursa İli Mustafakemalpaşa ilçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bursa'ya 4 yeni okul!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, (Hürriyet Anadolu Lisesi ve Başaran Ortaokulu) 40’ar Derslikli, Kestel İlçesi, (Musa Fırat Coşkun Ortaokulu) 24 Derslikli, Mudanya İlçesi (Şükrü Çavuş Sait Eroğlu İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapıları İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi 15 Aralık'ta yapılaca

TOKİ Bursa 84 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Harmancık 84 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Bursa İli Harmancık İlçesi Merkez Mahallesi 84 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü yapılacak.

TOKİ Bursa 142 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Orhaneli 142 konut ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde yapılacak!

Bursa İli Orhaneli İlçesi Fevzipaşa Mahallesi 2. Etap 142 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 16 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Şehitkamil Kuzeyşehir'de altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi Kuzeyşehir Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Eylül tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

bursa çevre düzenlemesi Haberi

bursa çevre düzenlemesi

Bursa'nın değerlerini birer birer gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Çukur Mescid ve çevre düzenlemesinin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Osmanlı Hanedanından 34. Osmanlı Padişahı Sultan D. Abdülhamid Han'ın 3. kuşak torunu şehzade Harun Osmanoğlu ve eşi Farizet Osmanoğlu ile oğlu Orhan Osmanoğlu'nun da katıldığı törene, AK Parti Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, AK Parti İl Başkam Cemalettin Torun ile Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin tarihi kültürel mirasına yeniden güç kazandırdığım söyledi. Yıldırım ilçesindeki Çukur Mescid'in yaklaşık 600 yıllık tarihinin olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Bursa'da ne kadar yok olmuş veya yok olmaya yüz tutmuş eser varsa restorasyonlardan soma en çok...