18 / 05 / 2024

Bursa Çınarönü Mahalllesi

Bursa Çınarönü Mahalllesi

Yeşil seferberlik başlatan Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son üç günde yeşil alanları, yürüyüş parkurları ve spor alanları ile üç park hizmete açıldı.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Halk GYO Bursa Binası'nın değeri 81.6 milyon TL oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Bursa Binası'na ait 2023 yılsonu değerleme raporunu yayımladı.

Ulusal Hububat Konseyi'nden çiftçiye buğday ve arpa çağrısı: Çiftçiler hemen bakın! 

UHK Başkanı Özkan Taşpınar, çiftçiye buğday ve arpa satışı ile ilgili bir son dakika çağrısında bulundu. İşte Taşpınar'ın o açıklaması...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar İnşaat Metal Elektrik Kimya Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Bursa binasının 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bursa binasının değeri ne kadar oldu?

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkpınar İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Berkpınar tarafından kuruldu.

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akçapınar İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Bursa Çınarönü Mahalllesi Haberi

Bursa Çınarönü Mahalllesi

Yeşil seferberlik başlatan Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda son üç günde yeşil alanları, yürüyüş parkurları ve spor alanları ile üç park hizmete açıldı. 


ARALIKSIZ HİZMET


İçenin genel görünümünü değiştirmek için çevre Adüzenlemeleri çalışmalarına aralıksız devam eden Yıldırım Belediyesi, Çınarönü Mahallesi'nde hizmete açtığı Çınaraltı Parkı ile bölgeye prestij katacak bir yatırımı daha halk ile buluşturdu. 


Yıldırım'da görselliği artırmak ve estetik mimariyi geliştirmek adına yatırımlarda görsel estetiğe önem verdiklerini hatırlatan Yıldırım Belediye Başkam İsmail Hakkı Edebali, yeşil alanların bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli göstergelerinden biri olduğunun altım çizdi. Edebali, çocukların teknoloji selinden kurtulup çocukluklarını yaşamalarım sağlamak için parklar yapmaya devam edeceklerini de söyledi. 


CAZİBE MERKEZİ OLDU


Açılışta konuşan AK Parti Bursa milletvekili adayı Efkan Ala, M hiçinde barındırdığı insan mozaiği...