05 / 05 / 2024

bursa da yenı konut projesi

bursa da yenı konut projesi

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da 226 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan konut projesini kalame aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Bursa'da yılda 60 bin konut üretimi gerekiyor!

Konut satışında Türkiye ortalamasının 3 katı büyüyen Bursa'da göç, nüfus artışı ve artan kentsel dönüşüm ihtiyacı gibi nedenlerle her yıl 100 bin konut satışı ve en az 60 bin yeni konut üretilmesi gerektiği ifade ediliyor.

Hüseyin Şahin: Bursa'da Haziran ayında kentsel dönüşüm başlayacak!

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa’da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi. Şahin, kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bursa'da tabakhaneler bölgesinin dönüşümü başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’da yıllardır kangren halini alan ve bir türlü dönüştürülemeyen tabakhaneler bölgesinin rehabilite edilmesine yönelik çalışmaları başlattı.

Haluk Beceren: Bursa'da turistlerin kalış süreci daha fazla olmalı!

Turizm Kokteyli Güney Marmara Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği Derneği ile Bursa Skal Kulübü'nün düzenlediği Turizm Haftası' kokteylinde konuşan Başkan Haluk Beceren, turistlerin Bursa'da kalış süresinin kısa olduğunu belirtti.

Kuyaş Gayrimenkul Bursa'da kentsel dönüşüme odaklandı!

Kuyumcukent ve çevresinde şimdiye kadar toplam 550 bin m2 alanda 2 milyar TL'lik proje geliştiren Kuyaş Gayrimenkul, İstanbul ve Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmalarına odaklandı.

Mehmet Kurt: Bursa'da eskiye nazaran kaliteli projeler var!

Lik Yapı İnşaat Madencilik Sahibi Mehmet Kurt, tahminlerinin üzerinde bir yoğunluk yaşadıklarını belirtti. Kurt,"İnşaat sektörü açısından da Bursa'da eskiye nazaran yeni firmalar, kaliteli projeler, donanımlı projeler var" dedi

Kentsel dönüşüm Bursa'da konut arzını arttıracak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

TOKİ Bursa'da şehit aileleri için yapılan dairelerin tapu teslimlerine başlıyor!

TOPLU Konut idaresi (TOKİ) tarafından Bursa'da 14 yıl önce şehit yakını ve gazilere tahsis edilen 20 konutla ilgili sorunun çözüldüğü ve hak sahiplerine cüzi bir ön ödeme karşılığında tapularının teslim edileceği bildirildi.

Bursa'da kentsel dönüşüm ile konut arzı artar!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş adamları Derneği (İMSİAD) Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

Suudi Prens Bursa'da yatırım için arazi baktı!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud BTSO'nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa'da yaklaşık 1,5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

Suudi Prens Bursa’da 1.5 milyar dolarlık sağlık şehri kuracak!

Bursa İnşaat Fuarı'na katılan Suudi Prens Saud Bin Abdulaziz Bin Mohammed Al Faisal Al Saud; BTSO’nun 16 makro projesinden biri de olan, Bursa’da yaklaşık 1.5 milyar dolarlık Sağlık Serbest Bölgesi için yetkililerle görüştü ve arazi baktı.

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Bursa’da konut arzı kentsel dönüşümle artacak!

İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, hedeflerinin Bursa’da konut talep ve arzını başa baş götürmek olduğunu ifade ederek, “Bursa’da konut arzı ancak kentsel dönüşüm ile artacaktır” dedi.

bursa da yenı konut projesi Haberi

bursa da yenı konut projesi

Olay Gazetesi yazarı Mustafa Özdal bugünkü yazısında Bursa'da 226 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan konut projesini kalame aldı. İşte Özdal'ın o yazısı...

Türkiye'nin en büyük gıda firmalarından biri olan Penguen’in İzmir Yolu’ndaki tesisi taşınıyor. Taşınan tesisin yerine yepyeni bir bir proje geliyor. Akfen Holding ve Penguen Holding ortaklığı ile 226 dönüm arazi üzerine yapılacak proje Bursa’nın en büyük yaşam merkezi ve konut projesi olacak. Proje hakkındaki detayları Penguen Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turhan Gençoğlu açıkladı.

Gençoğlu, “Dünyada birçok ödül almış EVA  Gayrimenkul ile anlaşma yaptık. Bursa’nın ve bölgenin ihtiyaçlarını değerlendirerek uluslararası düzeyde bir proje yapmak istiyoruz. Hasılat paylaşımı şeklinde olacak bu yatırımdan hem biz aile olarak hem de arazinin yüzde 65’ine sahip olan Penguen yatırımcısı faydalanacak. Dünya çapında...