04 / 05 / 2024

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi satılık arsa

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi satılık arsa

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından Gürsu ve Nilüfer'deki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Defterdarlığı'ndan satılık arsa! 8,6 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Arsanın toplam tahmini bedeli 8 milyon 618 bin 112 TL olarak belirlendi. 

Bursa Nilüfer'de 10.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Fethiye Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Nisan'da gerçekleşecek..

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Bursa'da 18.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından Gürsu ve Nilüfer'deki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Bursa'da 6.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, 1 arsa ve 1 tarlasını ihale usulü ile satıyor..

Bursa'da 7.9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'nde yer alan 3 arsayı satışa çıkarıyor.

Bursa'da 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı satıyor. Arsaların satış bedeli 6 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Osmangazi'de 4.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Osmangazi Altınova'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 16 Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek arsanın toplam bedeli 4 milyon 612 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Yıldırım'da 7.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa Defterdarlığı Ertuğrulgazi Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa Yıldırım'da bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 14 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 571 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Defterdarlığı imar sorularına yanıt verdi!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, Ertuğrul toplu konut alanındaki imar sorunlarının 20 yıldır çözümsüz kalmasından Defterdarlığı sorumlu tutan açıklamasına yanıt geldi.

Bursa Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni binası açıldı!

Uzun yıllardır bir iş hanında faaliyet gösteren Karacabey İlçe Milli eğitim Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı. Açılışa Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Belediye Başkanı Ali Özkan ile çok sayıda davetli katıldı.

İzmir Defterdarlığı'ndan 12 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Karabağlar'da bulunan 600 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından 29 Mayıs 2015 günü saat 14:30'da kapalı teklif usulüyle ihale edilecek.

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi satılık arsa Haberi

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi satılık arsa

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri tarafından Gürsu ve Nilüfer'deki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 18 milyon 996 bin TL olarak belirlenen arsaların ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüklerinden:
 

Yukarıda özellikleri belirtilen 1. sıradaki taşınmazın 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile satışı, Defterdarlık Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürü odasında (Defterdarlık Ek Hizmet Binası, Ahmetpaşa Mah. Ermutlu Sk. No: 11/15 Osmangazi-Bursa) hizalarında belirtilen tarih ve saatte, 2. sıradaki taşınmazın ise 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile satışı Defterdarlık Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürü odasında (aynı...