30 / 04 / 2024

Bursa Değirmenönü spor tesisi

Bursa Değirmenönü spor tesisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeterli yeşil alan ve oyun alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’ndeki şantiye alanının bir bölümünü futbol sahası olarak hizmete sunacak.

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Asgari ücrete ara zam... Peş peşe duyuruldu! Bu rakamı gören buz kesti! Hemen siz de bakın!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren 2023 asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Peş peşe duyuruldu! Bu rakamı gören buz kesti! Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuran PTT'den anında alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çocuk yardımı ödemesi yapıyor. e-Devlet'ten başvuranlar anında alıyor! Çocuk desteğine zam geldi mi? Hemen siz de bakın!

2023 asgari ücrete ara zam gelecek mi? Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Şimdi siz de bakın!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren 2023 asgari ücrete ara zam gelecek mi? Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Şimdi siz de bakın!

Kira geliriniz bu rakamı aşıyorsa siz de bakın! 31 Mart'a kadar ödemeyene cezası var! 

Kira geliri 9 bin 500 Türk Lirası'nın geçen vatandaşların beyanname vermeleri ve kira vergisi ödemesi gerekli. Kira geliriniz bu rakamı aşıyorsa siz de bakın! 31 Mart'a kadar ödemeyene cezası var!

Asgari ücrette ara zam olacak mı? Milyonlarca kişiye zam bombası! Hemen siz de bakın! Asgari ücret...

Asgari ücrete ara zam olup olmayacağı milyonlarca kişi tarafından sık sık araştırılıyor. Asgari ücrette ara zam olacak mı? Milyonlarca kişiye zam bombası! Hemen siz de bakın! Asgari ücret...

2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. 2023 asgari ücrette ara zam depremi! Gören herkes buz kesti! Asgari ücrette ara zam olacak mı? Şimdi siz de bakın!

Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! İşte online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri, indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! 1 kg Çaykur çay 76 TL'ye düştü! Tarım Kredi online katalog 5 Şubat 2023 fiyat listesi...

e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk yardımı veriyor. e-Devlet'ten başvuranlar PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına 2023 zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı! Metrekare fiyatları 30 bin TL'den başlıyor! 

BOSS4 Gayrimenkul imzasıyla Esenyurt'ta yükselen Alya 4 Mevsim'de konutların yüzde 35'i satıldı. 2 bloğun inşaatının tamamlandığı projede erken teslim hedefleniyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

EYT maaş promosyonunda dudak uçuklatan rakam! Tam 30 bin TL... Bankalarda yeni yarış! Şimdi siz de bakın!

EYT yasa tasarısı pazartesi günü resmen Meclis'e sunuluyor. EYT maaş promosyonunda dudak uçuklatan rakam! Tam 30 bin TL... Bankalarda yeni yarış! Şimdi siz de bakın!

Bursa Değirmenönü spor tesisi Haberi

Bursa Değirmenönü spor tesisi


Yeni stadyumun yanı sıra, amatör kulüplere sahalar, okullara spor salonları, branşlara özel tesisler ve yüzme havuzlarıyla tüm semtlere yürüme mesafede tesisler kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın sporda da marka bir kent olması hedefine adım adım yaklaşıyor. Özellikle yoğun yapılaşma nedeniyle sosyal donatı alanı ve spor alanından mahrum kalan mahallelere yeni spor tesisleri inşa ediliyor. Yeterli yeşil alan ve spor alanı bulunmayan Değirmenönü Mahallesi’nde de Büyükşehir Belediyesi’ne ait şantiyenin bir bölümü futbol sahası olarak hizmet verecek. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yapılan tesisler, sahalar, spor salonları, yüzme havuzlarıyla birlikte 240’ın üzerinde spor tesisini bizim başkanlığımızda Bursa’ya kazandırmış olduk. Yapılaşmanın yoğun olduğu çocuklar için oyun alanı bulunmayan mahallelere önem veriyoruz. Yıldırım’ın Değirmenönü mahallesi de yeşil alan...