29 / 04 / 2024

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı mı

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı mı

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Bursa'daki çivisiz cami yıllara meydan okuyor! 

Bursa İznik'te çivi kullanılmadan çentik yöntemiyle yapılan ahşap cami, yıllara meydan okuyan ihtişamıyla görenleri hayran bırakıyor.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Bursa Osmangazi Meydanı için 145 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından 40 bin metrekare alanda hayata geçirilecek Osmangazi Meydanı projesi kapsamında 84 bina kamulaştırılarak yıkıldı. Kamulaştırmalar için hak sahiplerine toplam 145 milyon TL ödeme yapıldı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı mı Haberi

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı mı

Bursa’nın yeni gelişim bölgeleri arasında yer alan Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarıyla planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Demirtaş’ın çehresini tamamen değiştiren Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi törenle hizmete açıldı. Toplam 15 bin metrekare alana inşa edilen meydan ve kültür merkezi, otoparkı, yeşil alanları, yürüyüş yolları, nikah ve sergi salonları, sosyal ve kültürel aktivite alanları ile Demirtaş’a yepyeni bir kimlik kazandırmış olacak. Bodrum artı 3 kattan meydana gelen kültür merkezi, alışveriş alanları, PTT, 2 muhtarlık, atölye ve sosyal imkanları ile Bursa’ya hitap edecek yepyeni bir yaşam alanı olarak dikkat çekiyor.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa...