28 / 04 / 2024

bursa demokrasi meydanı

bursa demokrasi meydanı

Bursa’nın Karacabey ilçesinde ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın temeli atıldı.

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bursa Kent Meydanı Terminal tramvay hattında çalışmalar yeniden başlıyor!

Bursa T2 hattı ikmal ihalesinin ilk etabı 5 Ağustos’ta yapıldı. İhaleyi kazanan firma ile sözleşme imzalanıp, yer teslimi yapılmasından sonra  T2 hattında inşaat tamamlama işlerine hemen başlanacak.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Türkiye kentsel dönüşümle büyüdü!

Malatya 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla Türkiye'nin büyüdüğünü söyledi...

Ekrem Yüce: Deprem değil bina öldürür!

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen depremin 20'inci dönümü vesilesiyle 15 Temmuz Demokrasi Meydanında konuşan Başkan Yüce, “Afetler konusunda tahammülümüz yok. Yaralanmamak için çaba sarf edeceğiz” dedi...

Bursa'daki çivisiz cami yıllara meydan okuyor! 

Bursa İznik'te çivi kullanılmadan çentik yöntemiyle yapılan ahşap cami, yıllara meydan okuyan ihtişamıyla görenleri hayran bırakıyor.

Bursa Tuna Meydanı açıldı!

Vatandaşlara sosyal yaşam alanları sunmak adına her mahalleye park, meydan ve yeşil alan inşa eden Osmangazi Belediyesi, en yeni projesi olan Tuna Meydanı’nı törenle hizmete açtı.

Sakarya Demokrasi Meydanı bugün açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kentte hayata geçirilen Demokrasi Meydanı'nın bugün açılacağını söyledi.

bursa demokrasi meydanı Haberi

bursa demokrasi meydanı

Bursa’nın karacabey ilçesinde ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın temeli atıldı. ‘15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın temel atma törenine Ak Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Karlık, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Ali Özkan, yaklaşık 20 yıl önce yapılan ve fonksiyonunu önemli ölçüde yitiren Hükümet Konağı’nın arkasındaki otoparkın yerine yapılacak meydanın ilçeye değer katacağını ifade etti. Ali Özkan, proje alanı içerisinde yer alan Kent Meydanı’na meclisin aldığı kararla ’15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ adını vereceklerini söyledi.


Yeni meydanın 3 kattan oluşan ve toplam 5 bin metrekarelik alanı kapsadığını anlatan Başkan Ali Özkan, “Yeni projede Bodrum katta bin 166 metrekarelik otopark, zemin katta 950 metrekarelik alanda iş...