04 / 05 / 2024

Bursa Doğanbey TOKİ konutları

Bursa Doğanbey TOKİ konutları

Bursa Doğanbey TOKİ'de vatandaş isyan etmiş durumda TOKİ arazisine bırakılan yabancı araçlar alanı otoparka çevirirken, sosyal donatı alanlarının da otopark haline getirilmesi durumu işin içinden çıkılmaz bir hale getirdi.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı'ndan Doğanbey Köyünde gayrimenkul eğitimi!

Türk tipi gayrimenkul danışmanlığı modeliyle hizmet veren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO), Aydın Söke'nin Doğanbey Köyü Müzesinde yaptığı gayrimenkul eğitim toplantısında sektördeki yenilikleri anlattı.

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Bursa'nın doğal afet planı var mı?

Bursa'da bulunan yapıların yüzde 60'ının kaçak olduğunun ortaya çıkmasından sonra Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, şimdi de Bursa'nın doğal afet planının olmadığını açıkladı.

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları!

TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ve başvuruları haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Harmancık 2020 fiyatları ne kadar? İşte Bursa Harmancık TOKİ 2020 projesi detayları...

İzmir Doğanbey’deki imar iznine tepki!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgedeki 9 parselin statüsünün, Ahmet Davutoğlu hükümetinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan Ali Rıza Alaboyun’un şirketi Bera Holding için değiştirilmesi tepkilere neden oldu.

İzmir Doğanbey’de doğal SİT alanı imara açılacak!

İzmir Doğanbey’de doğal sit alanı olan bölgede bulunan 9 parselin statüsü, 2015 yılında Davutoğlu’nun seçim hükümetinde Enerji Bakanı olan AKP'li Alaboyun’un şirketi için değiştirildi. Değişiklik, alanın imara açılmasının habercisi olarak yorumlandı.

İmar barışı fırsatçıları İzmir Seferihisar'da da boş durmadı!

İmar Barışı’nın halen yürürlükte olmasını fırsat bilenler, İzmir Seferihisar’ın Ürkmez ve Doğanbey mahallelerinde yeni binalar yaparak imar barışına başvuruyor.

Sadık Doğruer: Ucuz konut memuru Kınık'ta tutar!

Kınık Belediye Başkanı Doğruer, "TOKİ ile anlaşma yaptık. 60 bin metrekare verdik. Müteahhit mantığında yapsak bin iki yüz konut yapılır ancak biz 276 konut yaptık. Sıkışık ve dik mimari ile değil. Rahat yerleşim, ucuz konut memuru da burada tutar" dedi...

Bursa'daki 2 bin 700 konutluk dev proje yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada yurttaşların ucube olarak tanımladığı şehrin merkezindeki Doğanbey Projesi’ni hak sahibi vatandaşları mağdur etmeden yıkacağını söyledi.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Bursa Doğanbey TOKİ konutları Haberi

Bursa Doğanbey TOKİ konutları

Şehrin en tartışmalı yerlerinden biri olan Doğanbey TOKİ'de vatandaş isyan etmiş durumda TOKİ arazisine bırakılan yabancı araçlar alanı otoparka çevirirken, sosyal donatı alanlarının da otopark haline getirilmesi durumu işin içinden çıkılmaz bir hale getirdi. 


SOSYAL ALANLAR UNUTULDU 

Bursa'da kentsel dönüşümün ilk örneklerinden olan yer, yerleşim biriminden çok otopark haline gelmiş durumda. 2013 yılında imar planına giren 12 sosyal donatı alanının 4'ü ve bir park alanı, planlananın aksine paralı otopark olarak işletiliyor. 11 bin kişilik Doğanbey TOKİ halkı bu otoparkların kapatılarak plana uygun şekilde sağlık ocağı, ilkokul, karakol, basket ve futbol sahası olmasını istiyor. Öte yandan 12 sosyal donatı alanının aslına uygun olarak kullanılamaması ve boş olması bu alanların doğal otopark olarak kuHanılmasının önünü açtı. Doğanbey TOKİ'de oturmayan kişiler 'bedava otopark' olarak...