25 / 05 / 2024

Bursa Doğanevler

Bursa Doğanevler

Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Bursa'nın doğal afet planı var mı?

Bursa'da bulunan yapıların yüzde 60'ının kaçak olduğunun ortaya çıkmasından sonra Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şube Başkanı Engin Er, şimdi de Bursa'nın doğal afet planının olmadığını açıkladı.

Bursa Keles için acele kamulaştırma kararı!

Keles Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Bursa ili, Keles ilçesi sınırları içerisinde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa Büyükorhan ve Orhaneli'de acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Büyükorhan ve Orhaneli ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Bursa Orhaneli ve Harmancık'ta acele kamulaştırma kararı!

Bursa İli, Orhaneli ve Harmancık ilçelerinde Doğal Gaz Bağlantı Hattı Projelerinin gerçekleştirilebilmesi için acele kamulaştırma kararı verildi.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Bursa'daki 2 bin 700 konutluk dev proje yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada yurttaşların ucube olarak tanımladığı şehrin merkezindeki Doğanbey Projesi’ni hak sahibi vatandaşları mağdur etmeden yıkacağını söyledi.

Alinur Aktaş: Bursa'yı doğru imar edelim!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Kente doğru yatırımlar yapılması gerektiğine işaret eden Aktaş, ''Bursa'yı doğru imar edelim'' şeklinde konuştu.

Bursa'ya 420 milyon liralık hastane yatırımı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, 2 yıl önce projelendirilen Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Bursa'da 80 milyon euroluk ulaşım yatırımı!

Bursa Belediyesi, 20 milyon euroluk sinyalizasyon sistemi projesine ve Doğanköy'deki Şehir Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak 60 milyon euroluk troleybüs projesine başlayacak.

Bursa Mevlevihanesi küllerinden doğuyor!

Bursa’nın tarihi ve kültürel mirasını orijinal haliyle geleceğe taşıyan Bursa Büyükşehir Belediyesi, 400 yıllık Bursa Mevlevihanesi’ni özgün kimliğine kavuşturuyor.

Bursa'nın geleceğini tasarlıyoruz!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, günü kurtarmak için değil geleceği tasarlamak için çalıştıklarını söylüyor. Aktaş, “Türkiye’nin 2023 vizyonu doğrultusunda Bursa’yı geleceğe taşıyacak adımları bir bir atıyoruz” diyor.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Bursa Doğanevler Haberi

Bursa Doğanevler

 Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi inşa etmek adına kaçak yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen 3 binanın yıkımını gerçekleştirdi. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Ekipleri, ilk olarak 379. Sokak üzerinde yer alan kaba inşaat halindeki binayı yıktı. Olaysız geçen yıkımın ardından, yine Doğanevler Mahallesi Betül Sokak üzerinde yer alan bir binanın yeni yapılmakta olan üçüncü katı ekipler tarafından yıkıldı. Geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştirilen son yıkımda, Dilek Sokak üzerinde yer alan 2 katlı bir evin kaçak olduğu tespit edilen ikinci katı ekipler tarafından yerle bir edildi.


Milliyet...