20 / 05 / 2024

bursa doğuşpark

bursa doğuşpark

Bursa'nın en önemli konsept inşaat projelerinden Doğuşpark, yaz döneminde daire sahibi olacak ailelere Roma, Barselona ve Prag'da tatil imkanı sunuyor.

Bursa Doğuşpark'ta 190 bin 806 TL'ye!

Doğuşpark'ta konut teslimi hemen yapılıyor...

Doğuş Otomotiv, Bursa Osmangazi'deki arsa ve binasını satıyor! 

Doğuş Otomotiv tarafından Bursa Osmangazi'de yer alan gayrimenkulün satılması kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Gemlik'te Doğu Planları sorunu çözüme kavuştu!

Bursa Gemlik'te çevreyolunun doğusunda kalan bölgede, ekonomik hayatı durma noktasına getiren Doğu Planları sorunu çözüldü.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Doğuş İzmir İstinye Park’taki hisselerini Orjin’e devretti!

Doğuş Grubu çok başarılı olan İstanbul’daki ortaklığının hisselerini değil İzmir yatırımına ilişkin hisse devri kararı verdi. Doğuş Grubu yüzde 50 civarındaki hisselerini diğer ortak Orjin Grubu’na verdi. 

Bursa Doğu Trafo Merkezi projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bursa Doğu Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı, açılış törenine AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız da katıldı

Kestel'e Sınav Koleji Doğu Kampüsü inşa ediliyor!

Bursa Kestel Kavşağında yapılan Sınav Koleji Doğu Kampüsü’nde artık sona geldi. 20 dönüm kapalı alan üzerine kurulacak kampusta, havuz, spor salonları, kütüphaneler olacak..

Yeşil Bursa için Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’ne atık su aktarımları sağlanıyor!

‘Daha yaşanabilir, daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle çevre konusunda hizmetlerini aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İsmetiye ve Demirtaş'ta atık suların Doğu Atıksu Arıtma Tesisi’ne aktarımının sağlandığını söyledi.

UNESCO Dünya Miras Listesi Bursa turizmini uçuracak!

"Cumalıkızık, Hanlar Bölgesi ve Sultan Külliyeleri"nin, UNESCO Dünya Miras Listesi'ne, "Bursa ve Cumalıkızık: Osmanlı İmparatorluğunun Doğuşu" dosya adı ile alınması, kent turizmi açısından "tarihi bir karar" olarak değerlendirildi

Doğu'nun ilk dev akvaryumu Ceylan Karavil Park'ta açıldı!

Ceylan Karavil Park alışveriş merkezi, 150 milyon dolarlık yatırımla Diyarbakır'da kapılarını açtı. Dünya denizlerinden ve göllerinden örneklerin sergilendiği 3.000 metrekarelik akvaryum Doğu'nun ve Güneydoğu'nun ilk dev akvaryumu...

Doğu'nun en büyük AVM'si Ceylan Karavil Park Nisan'da açılıyor!

Hizmete girdiğinde Doğu’nun en büyük alışveriş merkezi olacak Ceylan Karavil Park, 30 Nisan 2014’te açılıyor. 150 Milyon dolarlık projenin yaklaşık 4 bin kişiyi istihdam edeceği bildirildi...

Kadıköy Doğa Parkı, 9 Mart'ta açılıyor!

Kadıköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği müteahhitliğinde Şentürk İnşaat'ın imzasının bulunduğu ve Sahrayıcedit Mahallesi'nde yer alan Doğa Parkı, 9 Mart Pazar günü açılıyor.

Arap turistlerin yeni gözdesi Doğu Karadeniz!

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) Uzmanı Fikri Akkaya, Arap turistlerin son yıllarda Türkiye’ye yoğun bir şekilde geldiğini söyledi. Turistleri İstanbul, Bursa, Yalova ve Doğu Karadeniz gibi hemen her şehirde görmek mümkün...

bursa doğuşpark Haberi

bursa doğuşpark

Doğuşpark Satış ve Pazarlama Müdürü Elif Sungur, 15 Temmuz- 15 Eylül 2009 tarihleri arasında Doğuşpark'tan ev sahibi olacak ailelerin Avrupa'nın en önemli 3 kentinden birini (Roma, Barselona ve Prag) görme şansı yakalayacağını söyledi. Yaklaşık 45 bin metrekare alan üzerine kurulan Doğuşpark'ta dairelere ilginin son derece yüksek olduğunu belirten Sungur, 17 bloktan oluşan Doğuşpark projesinin yıl sonuna doğru sakinlerini ağırlayacağını ifade etti. Doğuşpark'ın tamamlandığında konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacağını da vurgulayan Sungur, "Doğuşpark projesi sona erdiğinde Doğuşpark sakinleri, konut sahibi olmalarının dışında kendilerini ayrıcalıklı bir yaşam alanı içerisinde bulacak. Proje bünyesinde bulunan spor merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal donatı alanları, alışveriş merkezi ile Doğuşpark, yılın 365 günü sakinlerine tatil ortamını hazırlıyor" dedi.

Sürprizler sürecek

Yaşam boyu tatil...