29 / 04 / 2024

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Kağıthane Yaşar Doğu Parkı hizmete açıldı!

Yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı, açılış törenine AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız da katıldı




Çevre projeleri ile adından sıkça söz ettiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthaneli çocuklara yeni yeşil oyun alanları ve parklar kazandırıyor.  İlçedeki yeşil alanları sürekli arttırmayı hedefleyen Kağıthane Belediyesi Mayıs ayı yatırımları kapsamında Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı çocukların hizmetine açtı.


Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Sultan Selim Mahallesi Yaşar Doğu Parkı  açılış törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Haydar Ali Yıldız, siyasi partiler ilçe temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda konuşan Başkan Kılıç, ‘Kağıthane’de 50 yılda yapılan park sayısını, 10 yılda 5’e katladık. Parkların ve yeşil alanların çocuklarımız için güvenli alanlar olmasını istiyoruz. Tüm parklarımız 360 derece kayıt yapan kamera sistemleriyle donatıldı. Çocuklarımız oyun oynarken aileleri internet üzerinden işlerine devam edebilsin diye tüm parklarımızda ücretsiz kablosuz internet hizmeti sunuyoruz.” şeklinde konuşarak Kağıthane Belediyesi’nin çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalarını anlattı.

Protokolün çocuklarla birlikte açılış kurdelesi kesmesinin ardından program sona erdi.



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön