09 / 05 / 2024

Doğuşpark'tan konut alan Avrupa'da tatile gidiyor!

Doğuşpark'tan konut alan Avrupa'da tatile gidiyor!

Bursa'nın en önemli konsept inşaat projelerinden Doğuşpark, yaz döneminde daire sahibi olacak ailelere Roma, Barselona ve Prag'da tatil imkanı sunuyor.



Doğuşpark Satış ve Pazarlama Müdürü Elif Sungur, 15 Temmuz- 15 Eylül 2009 tarihleri arasında Doğuşpark'tan ev sahibi olacak ailelerin Avrupa'nın en önemli 3 kentinden birini (Roma, Barselona ve Prag) görme şansı yakalayacağını söyledi. Yaklaşık 45 bin metrekare alan üzerine kurulan Doğuşpark'ta dairelere ilginin son derece yüksek olduğunu belirten Sungur, 17 bloktan oluşan Doğuşpark projesinin yıl sonuna doğru sakinlerini ağırlayacağını ifade etti. Doğuşpark'ın tamamlandığında konut sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam alanı sunacağını da vurgulayan Sungur, "Doğuşpark projesi sona erdiğinde Doğuşpark sakinleri, konut sahibi olmalarının dışında kendilerini ayrıcalıklı bir yaşam alanı içerisinde bulacak. Proje bünyesinde bulunan spor merkezleri, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal donatı alanları, alışveriş merkezi ile Doğuşpark, yılın 365 günü sakinlerine tatil ortamını hazırlıyor" dedi.

Sürprizler sürecek

Yaşam boyu tatil konforunda bir hayat düşleyen herkesi Doğuşpark'a beklediklerini ifade eden Sungur, belirtilen tarih aralığında daire sahibi olan aileleri tatilin dışında başka sürprizlerin de beklediğini sözlerine ekledi.
Olay


Geri Dön