19 / 05 / 2024

Bursa dört dağ

Bursa dört dağ

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Şanlıurfa'da dört arsa satılacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediye Yalova'da dört arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova Kadıköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. 

Belediyeden büyük fırsat! 16 ve 24 ay taksitle dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Konya İli Selçuklu Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 2 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Çiftlikköy Belediyesi Yalova'da dört arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde! Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor!

TOKİ'den İstanbullulara büyük müjde...Dört gözle beklenen o gün geldi! O ilçeye 427 yeni konut geliyor. Söz konusu proje yarın saat 15:30'da ihaleye çıkıyor.

Emekliler dört gözle bekliyordu! Maaşlara 2.500 TL seyyanen zam! 

Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi. Milyonlarca emeklinin maaşına enflasyon yükselişi uygulanırken en düşük maaş da 2 bin 500 Türk Lirası'na yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Esenler Dört Yaka’da son 9 daire satışta!

Efitaş İnşaat ve Bordo İnşaat ortaklığı ile Esenler'de hayata geçirilen Dört Yaka, 95 konut, 45 ticari ünite ve 250 araçlı otoparkı ile Esenler'de çıtayı yükseltecek. Proje dahilinde son 9 daire satışa sunuluyor.

Bursa dört dağ Haberi

Bursa dört dağ


Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Bursa'nın bazı ilçelerinde bulunan yollarda yaşanan toprak kaymalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu. 


Türkiye’nin 4. büyük kenti olan Bursa’da hala ulaşım sorunu yaşanmakta olduğunu dile getiren Kayışoğlu, "Harmancık-Keles, Keles-İnegöl, Büyükorhan-Mustafakemalpaşa gibi birbirine komşu ilçeler arasında bugün bile doğrudan ulaşım sağlamadığı gibi köy yolları da arzu edilen düzeyde değildir." dedi.


Bursa’nın dört dağ ilçesi olarak adlandırılan Orhaneli, Keleş, Harmancık ve Büyükorhan ilçelerine ulaşımı sağlayan güzergâhta yapılan iyileştirmelerin ise amacına tam anlamıyla ulaşamadığı ifade eden Kayışoğlu bu durumun yaşanan kaymalardan ve göçüklerden anlaşıldığını belirtti.


Kayışoğlu'nun soruları


1. Bursa merkezle ilçeleri Orhaneli, Keleş, Harmancık, Büyükorhan ile Balıkesir’in Dursunbey, Kütahya’nın Tavşanlı ve Tunçbilek ilçeleri arasında ulaşımı sağlayan güzergahta yapılan duble yol çalışmasının...