19 / 05 / 2024

bursa engelli

bursa engelli

Yıldırım Belediyesi, Bursa Müzik Akademisi ile birlikte engelli ve ailelerinin katıldığı Engelleri Sevgiyle Asıyoruz' programı düzenledi. Edebali, kuracakları Engelli Eğitim ve Ticaret Merkezi ile Türkiye'de örnek bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

İnegöl Engelli Bakım Merkezi açıldı!

Özel Farabi Zihinsel ve Fiziksel Engelliler Hizmetleri firmasının yaklaşık 5 milyon liralık yatırımı olan Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde hizmete açıldı.

Türkiye’nin en büyük Engelli Yatılı Bakım Merkezi Bursa’da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi Bursa’nın İnegöl ilçesinde açılıyor. Törün, toplam 6 bin metrekare kapalı alana sahip İnegöl Mimar Sinan Yatılı Engelli Bakım Merkezi’nin alanında Türkiye’nin en büyüğü olacağını belirti.

İnegöl Engelli Bakım Merkezi bugün açılacak!

Türkiye'nin en büyük engelli yatılı bakım merkezi 5 milyonluk yatırımla Bursa'nın İnegöl ilçesinde açılıyor. Bugün saat 15.00'de törenle hizmete açılacak olan engelli bakım merkezinde bakıma muhtaç 198 engelli kalacak.

Yıldırım'a engelli merkezi yapılacak!

Yıldırım Belediyesi, Bursa Müzik Akademisi ile birlikte engelli ve ailelerinin katıldığı Engelleri Sevgiyle Asıyoruz' programı düzenledi. Edebali, kuracakları Engelli Eğitim ve Ticaret Merkezi ile Türkiye'de örnek bir projeye imza atacaklarını söyledi.

Bursa'ya Türkiye'nin ilk engelli anaokulu yapılacak!

Bursa'nın en sosyal derneklerinden biri olan Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi üyeleri, şimdi de anaokulu yapmak için bir araya geldi. Yıldırım Belediyesi ile ortak hareket eden dernek, Bursalı yardımseverlerden destek bekliyor...

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap engelli başvuruları bugün!

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap Konutları kapsamında bulunan 2 adet B1 tipi engelli kategorisinde yer alan konutlar 14.08.2013 tarihinde kuralı satış yöntemiyle satışa sunuluyor...

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap engelli kategorisi başvuruları yarın!

TOKİ Bursa Kestel 2. Etap Konutları'nda yer alan 2 adet B1 tipi yalnızca engelli kategorisinde ve kuralı satış yöntemiyle 14.08.2013 tarihinde satışa sunuluyor....

TOKİ Bursa Kestel engelli kategorisinde başvurular yarın başlıyor!

2 adet B1 tipi alt gelir grubu konutun yalnızca engelli vatandaşlar için kura yöntemiyle satışa sunulacağı TOKİ Bursa Kestel Alt Gelir Grubu projesinde başvurular yarın başlıyor...

Bursa'daki Yeşil Türbe'nin restorasyonu tamamlandı

Osmanlı mimarisinde dış duvarlarının tümü çini ile kaplı tek türbe olan Bursa'daki Yeşil Türbe, eski siluetine kavuştu

Bursa Belediyesi turizm yatırımı bekliyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın turizm yatırımı beklediğini söyledi

 

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

Akros Çimento'dan Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım

İki yıl önce Türk-Rus ortaklığı ile kurulan Akros Çimento, Bursa'ya 175 milyon Euro'luk yatırım için gün sayıyor

 

bursa engelli Haberi

bursa engelli

Barış Manço Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra Yıldırım İlce Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Engelliler Derneği yöneticileri, engelliler ve engelli aileleri katıldı. 


Edebali, "Bu programda emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Kentsel dönüşüm hamlesinde dezavantajlı grupları düşünerek çalışmalara yön verdiklerini belirten Edebali, kuracakları Engelli Eğitim ve Ticaret Merkezi ile Türkiye'de örnek bir projeye imza atacaklarını söyledi. İçinde engellilere yönelik eğitim ve ticaretin olacağı merkezde medikal yardımın da yapılacağını ifade eden Başkan Edebali, "Bu merkez sayesinde engelli kardeşlerimiz hayatın içerisinde rahatça yer alacak. Ayrıca önümüzdeki dönemde düzenleyeceğimiz turlarla engelli vatandaşlarımız daha önce gitmedikleri şehirleri gezip görme imkanları bulacak" dedi.


Hürriyet...