23 / 05 / 2024

bursa Etüd Proje Müdürlüğü

bursa Etüd Proje Müdürlüğü

İnegöl Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü'nü kurdu. Fen İşleri Müdürü Sabri Şene bağlı olarak çalışacak olan Etüd Proje Müdürlüğü'nde Mimar İç Mimar, Peyzaj Mimarı ve İnşaat Mühendisi görev yapacak.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi.'nin merkez nakli yapıldı!

Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eppu Etüd Plan Proje Uyg.Mim.Müh. Pey.Mimarlığı Müşavirlik Kent.Tas. İnş.Taah.Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Bursa'da dönüşüm kapsamında 301 konut yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği Bursa Mevlana Mahallesi'nde depreme dayanıksız yapılar yıkıldı.

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Zemin ve Temel Etüdü Uygulama Esasları ve Rapor Formatına Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31398 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zemin etüdü yıkıcılığı engelliyor!

İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğretim görevlisi ve İnşaat Mühendisi Şeref Alpago, Ege Denizi'nde yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremin, Bayraklı'daki yıkıcı etkisinin, zemin etüdünün önemini ortaya koyduğunu dile getirdi. 

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Bursa'da dün altı katlı eski Kızılay binasının yıkımı yapıldı. Yıkım araç ve yaya trafiğine rağmen önlem alınmadan gerçekleştirildi. O sırada güzergahtan geçmekte olan yolcu dolu iki otobüs tehlike yaşadı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Kristal Türkiye Bursa'dan dünyaya açılıyor!

Gayrimenkul Danışmanlığı markası Kristal Türkiye, İstanbul genel müdürlük açılışını geçtiğimiz gün Bursa franchise ofislerinin sahibi ve kıymetli gayrimenkul danışmanlarının katılımıyla Bebek’te düzenlendi.

TOKİ Bursa ve Aydın'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mah. 200 Adet Konut Projesi ve Aydın İli Söke İlçesi, Yenikent Mah. 200 Adet Konut Projesi Kapsamında İmar Planına Esas Jeolojik Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Bursa'nın 7 mahallesinde dönüşüm başlıyor!

Çarpık yapılaşmanın merkezi olarak görülen Bursa'da dönüşüm başlıyor. Kentteki 7 bölge kentsel dönüşüm alanı olarak ilan edildi.

bursa Etüd Proje Müdürlüğü Haberi

bursa Etüd Proje Müdürlüğü

İnegöl Belediyesi, ilçenin yeniden düzenlenmesinde önemli rol üstlenecek, kentsel dönüşüm ve gelişim projelerinin gerçekleştirilmesini sağlayacak Etüd Proje Müdürlüğü'nü kurdu. Fen İşleri Müdürü Sabri Şene bağlı olarak çalışacak olan Etüd Proje Müdürlüğü'nde Mimar İç Mimar, Peyzaj Mimarı ve İnşaat Mühendisi görev yapacak. Etüd Proje Müdürlüğü İdari Teşkilatı ise Proje Geliştirme ve Araştırma Bürosu, İdari ve Mali  işler Bürosu ile Kentsel Dönüşüm Bürosundan oluşuyor. Fen İşleri Şantiyesinde hizmet verecek olan müdürlüğün açılışında konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "5393 sayılı Belediye Kanunu yetki alanı içinde 2863, 3386, 5226, 5366 ve ilgili diğer kanunlar kapsamında; İnegöl Belediyesi sınırları dâhilinde şehri çağdaş standartlara uygun olarak inşa etmek, yenilemek ve yaşatarak kullanılabilir bir hale getirmektir" diye konuştu. 


AKTİF YÜRÜTME 


Yapıları tarihi ve kültürel özellikleri korunarak gelişime...