05 / 05 / 2024

bursa Fen İşleri Müdürlüğü

bursa Fen İşleri Müdürlüğü

Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin; "4 ayda 40 açılış yapacağız" dedi

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Tarihi Tophane Saat Kulesi yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Feridun Tarım, 33 metre yüksekliğe sahip katlı tarihi Tophane Saat Kulesi'ndeki çalışmaları anlattı. Tarım, kulenin restorasyonunun önümüzdeki yıl tamamlanacağını söyledi.

Bursa Yıldırım alt yapıyla gelişiyor!

İlçeyi modern ve yaşanabilir yer konumuna getirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Yıldırım Belediyesi, yeni imar yollarını Yıldırım'a kazandırmaya devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalar neticesinde yeni açılan yollar ulaşımı rahatlatıyor.

Bursa Gürsu'da üst yapı çalışmaları yoğunlaştı!

Bursa'nın Gürsu ilçesinde üst yapı çalışmalarını inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık,Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı.

İznik'te yollar yenileniyor!

Bursa’nın İznik ilçesinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklara kilit parka taşı döşeniyor. Belediye Başkanı Osman Sargın, Beyler Mahallesi Afyon Sokak’ta Fen İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü kilit parke taşı ve bordür çalışmalarını yerinde inceledi.

Bursa OSB'lerinde yatırım atağı başladı!

Bursa OSB’leri yeni girişimci çekebilmek, altyapı sorunlarını çözebilmek, istihdamı artırabilmek için yatırım atağında. OSB yönetimleri ağırlıklı olarak eğitim, Ar-Ge, alt ve üstyapı çalışmalarına odaklanmış durumda.

Bursa Yunuseli kentsel dönüşümünden 62 milyon TL gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Bursa Yunuseli’deki kentsel dönüşümden 62 milyon TL'lik gelir!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 40 milyon TL’ye satışa çıkarıp alıcı bulamadığı Yunuseli’deki Fen İşleri Şantiye alanında hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi sayesinde 62 milyon TL gelir elde etti.

Samsun Terme'ye Fen İşleri Şantiyesi kuruldu!

Samsun Terme Belediyesi tarafından belediye işlerinin daha verimli ve etkin gerçekleşmesi amacıyla yeni Fen İşleri şantiyesi kurularak müdürlük yeni ve modern tesislerine taşındı.

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri yol çalışmalarına devam ediyor!

PURSAKLAR Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Temmuz ayı içerisinde başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayarak ilçe genelindeki metrelerce kaldırım ve bordür çalışması yaptı.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Şile Fen İşleri Müdürlüğü'ne yeni bina!

Şile Belediyesi verdiği sözleri yerine getirmek için birimleri yenilemeye, genişletmeye devam ediyor. İçerisinde altı farklı birimi barındıran Fen İşleri müdürlüğünün yeni yerleşim binası hayata geçiriliyor.

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol çalışmaları sürüyor!

Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Dağbeli-Emniyet Mahallesi’de yaklaşık 4 kilometrelik yolu açma çalışmalarına başladı. Yol açma çalışmaları çok sayıda personelin katılımıyla devam ediyor.

bursa Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

bursa Fen İşleri Müdürlüğü

Ylldırım Belediyesi ile Orhangazi Üniversitesi arasında imzalanan protokol sonrasında Otosansit'e yapılan Fen İşleri Müdürlüğü şantiye binası hizmete girdi. Açılış töreninde konuşan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, yaptıkları hizmetleri ehil vicdanların ve perdesiz gözlerin gördüğünü, maksatlarının Yıldırım'm çıtasını en üst seviyelere çıkarmak olduğunu söyledi. 


ÇITAYI YÜKSELTTİK 

İnşaların söyledikleri ile değil yaptıkları ile değerlendirildiğini vurgulayan Keskin, "4 ayda 40 açılış yapacağız. Bunları bir bir açıyoruz. Orhangazi Üniversitesi ile aramızdaki protokol gereği yapılan akılcı projelerimizden biri olan şantiye binamız, özellikle işçi kardeşlerimizin rahat bir ortamda çalışmalarını sağlayacak. 

Yerel-genel el ele vererek, 2 dönemdir çok güzel hizmetler yaptık. Mega köy diye adlandırılan Yıldırım'm çıtasını en üstlere çektik. Diğer ilçelerde ne varsa burada da oldu" dedi. 


YILDIRIM İÇİN GÖREVDEYİZ

 Kentsel dönüşümden sosyal projelere kadar sayısız hizmet üretmelerine rağmen eleştirildiklerinden...