29 / 04 / 2024

Bursa Gemlike kaçtane gençlik merkezi yapıldı

Bursa Gemlike kaçtane gençlik merkezi yapıldı

Bursa Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi.

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Asgari ücretle çalışan bir işçi 2003'te yıllık geliriyle 25,4 cumhuriyet altını alabilirken, 2023'te bu 9,5 altına düştü. Peki asgari ücretin cumhuriyet altını karşısında en değerli olduğu yıl hangi yıldı? 

Bursa'da kaçak yapılara geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediyesi, İmar Kanunlarına muhalefet ederek kamu alanlarını işgal eden, çevreyi ve doğayı tahrip edenlerle mücadeleye mevzuatlar çerçevesinde aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki kaçak yapılar da yıkılıyor.

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

TOKİ Bursa 2023 projesi için resmen Temmuz müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor... İşte TOKİ Bursa 2023 projesi ile ilgili detaylar...

Ankara, Bursa ve Tokat'ta KDV'den muaf 6 gayrimenkul satılıyor! 48 aya varan vade fırsatını kaçırmayın! 

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. (ADÜAŞ), Ankara, Bursa ve Tokat illerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara, Bursa ve Tokat illerindeki gayrimenkullerin büyüklükleri kaç metrekare? 

Türkiye’de yıl sonuna kadar kaç tane elektrikli araç şarj istasyonu olacak?

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) Başkanı Berkan Bayram, yerli otomobil Togg’un ön siparişte aldığı yoğun talep sonra 2023 sonuna kadar Türkiye genelinde elektrikli şarj istasyonu sayısının 10 bine ulaşabileceğini ifade etti.

Tek yürek bağış gecesinde toplanan para ile kaç tane ev yapılır? Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde meydana gelen hasarları gidermek için geçtiğimiz günlerde “Tek Yürek” bağış gecesi düzenlendi. Peki Tek yürek bağış gecesinde ne kadar bağış toplandı? İşte detaylar!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir? Eskiden ne kadar alınabiliyordu?

Asgari ücretle kaç tane çeyrek altın, kaç gram altın alınabilir merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı asgari ücretinin 8 bin 506 TL olduğunu açıkladı. Peki, 8500 TL asgari ücret ile kaç gram altın, kaç tane çeyrek altın alınabilir?

En iyi kış lastiği markası hangisi? 4 mevsim kış lastiği yerine geçer mi?

Kış aylarına girilmesi ile birlikte araç sahipleri kış lastikleri için pek çok soru yöneltmeye başladı. Hangi kış lastiğinin iyi olduğu, Kaç tane kış lastiğinin olması gerektiği gibi sorular sıkça sorulmaktadır.

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

Bursa Gemlike kaçtane gençlik merkezi yapıldı Haberi

Bursa Gemlike kaçtane gençlik merkezi yapıldı

Gemlik Belediyesi'nin "Gençler Bizim Geleceğimizdir, Geleceğimize Yatırım Yapıyoruz" sloganıyla projelendirdiği gençlik merkezleri ardı ardına açılıyor. Kurtul ve Engürücük mahallelerinde açılışları yapılan gençlik merkezleri, Umurbey Mahallesinden sonra Cihatlı Mahallesinde de hizmete girdi. Mahalle statüsüne dönüşmeden önce Köy Hizmet Merkezi olarak kullanılan binayı restore eden Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi çocuk ve gençlerine yönelik görkemli bir Gençlik Merkezi haline getirdi. 


TOPLANTI SALONLARI 

Gençlik merkezinde, satranç, bilardo, langırt masalarının yanı sıra, masa tenisi ve okuma bölümleri ile toplantı salonları bulunuyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 'şehirde i, ne varsa köylerde de o olacak' sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatırken TOKİ projesi kapsamında yapılacak çalışmalarda da Cihatlı Mahallesinin okul, sağlık tesisi, spor tesisi ve futbol sahasına kavuşacağını vurguladı. Hizmete giren Cihatlı Gençlik Merkezinde çocuk ve gençlerle masa tenisi...