15 / 05 / 2024

bursa göçmen konutları adres

bursa göçmen konutları adres

Nilüfer Görükle Konutları'nda Bulgaristan göçmenleri ile bir araya gelen MHP Bursa milletvekili adayı Kadir Koçdemir, nüfus artışı ile birlikte gittikçe büyüyen ulaşım sorununa dikkat çekti.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Bursa Görükle, gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Bursa Görükle bölgesi, inşaat sektöründeki durgunluğa rağmen parasını gayrimenkul yatırımı yaparak değerlendirmek isteyen vatandaşların en fazla rağbet ettiği lokasyon olma özelliğini koruyor.

Göçmen Konutları rezerv alanı ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Başakşehir’deki deprem ve göçmen konutlarının olduğu bölgeyi 'rezerv yapı alanı' yani yeni yerleşim alanı ilan ederek imar planlarını değiştirdi..

Başakşehir Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin imar planı askıda!

Başakşehir Başak Mahallesi Deprem ve Göçmen Konutları Bölgesine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı..

Bursa Yunuseli BGC Konutları'nda temsili teslim!

Bursa Gökdere'de halkla buluşan Başbakan Binali Yıldırım, TOKİ tarafından gazeteciler için inşa edilen Yunuseli Gazeteciler Cemiyeti Toplu Konutları'nın anahtarlarını 5 kişiye teslim etti.

Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu TOKİ'de son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ Bursa Gürsu Alt Gelir Grubu projesinde toplamda 12 adet daire satışa sunuldu. Başvuruların 4 Kasım 2016'da sona erdiği projedeki konutları için son sözleşme imzalama tarihi bugün olarak belirlendi.

Alt Gelir Grubu Bursa Gürsu kura sonuçları!

Alt Gelir Grubu Bursa Gürsu Konutları'nda daire fiyatları 49 bin 429 TL'den başlıyor. Alt Gelir Grubu Bursa Gürsu kura sonuçları haberimizde yer alıyor.

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları!

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.

İzmir Güzelkent Konutları teslim tarihi!

Güzelkent Konutları projesi Sönmezoğlu Yapı tarafından İzmir Seferihisar'da inşa ediliyor. Seferihisar Güzelkent Konutları 75 daire ve 4 iş yerinden oluşuyor.

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatlar!

Seferihisar Güzelkent Konutları fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. İzmir'de yükselen Güzelkent Konutları projesi önümüzdeki yıl tamamlanacak...

bursa göçmen konutları adres Haberi

bursa göçmen konutları adres

Göçlerle kurulan bir kent olan Bursa'ya tarihte çok çeşitli göç akınları olduğunu, bu göçler sırasında çok çeşitli yerlerden ulus ve toplulukların yerleştiğini belirten Koçdemir, "Görükle Göçmen Konutları'na, Dörtçelik Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi yapmışsınız, bu kadar soydaşımızı yerleştirmişsiniz ama ulaşım sorununu çözmek akıllarınıza gelmemiş" dedi. 


BURSARAY GELMİŞ OLSA 

Koçdemir, "Halbuki ulaşım hızlı, konforlu ve ucuz olsa, Bursaray buraya kadar gelmiş olsa, vatandaşımız evine gelirken 2-3 vasıta değiştirmek zorunda kalmasa, Görükle Göçmen Konutları insanların oturmak, iskan sağlamak ve dinlenmek için ilk sırada tercih edeceği yerlerden bir tanesi. Yani sabah kalktığınızda 15-20 dakikada Bursa'ya gidebilirseniz ve toplu taşıma aracı ile 2 TL gibi ucuz fiyatlarla Bursa'ya gelebilirseniz, şehir merkezinde dünyanın parasını verip egzoz gazının içerisinde durmak istemeyeceksiniz. Bunu sağlamak durumundayız. Bunu sağladığımızda Türkiye...