09 / 05 / 2024

Bursa Gök Plaza ofis tipleri

Bursa Gök Plaza ofis tipleri

Gökçadır İnşaat tarafından hayata geçirilen Gök Plaza projesi toplam 38 adet ofis bulunuyor. Proje içerisinde aynı zamanda 60 adet daire bulunuyor. Bursa Gök Plaza ofis fiyatları haberimizde yer alıyor.

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Bursa Gürsu'da satılık arsa 16,1 milyon TL'ye!

Bursa Gürsu Zafer Mahallesi'nde yer alan arsa 16 milyon 160 bin TL'ye satışa sunuluyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkan arsanın ihalesi 6 Aralık 2017'de saat 14:00'da gerçekleştirilecek. 

Adil Gökçadır: Bursa depreme hazır değil!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Adil Gökçadır, 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle yayınladığı açıklamada kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Bursa'da faaliyet gösteren şirket ofislerde hem yasama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Adil Gökçadır: Yabancı yatırımcının Bursa ilgisi sürüyor!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, TÜİK tarafından açıklanan 2016 yılı konut satış verileri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Adil Gökçadır: Bursa'da güncel bir imar planı hazırlanmalı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır "Kentsel dönüşüm ile deprem gerçeğini de göz önünde bulunduran, kentin dokusuna uygun yeni cazibe alanları oluşturabilecek güncel bir imar yönetmeliği hazırlığı kaçınılmaz" dedi.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Bursa Gürsu'daki sağlık ocağının yerine spor kompleksi mi yapılacak?

Bursa Gürsu Belediyesi'nin Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 1 nolu aile hekimliğinin kapatılacağını söyledi. 40 yıl önce inşa edilerek 9 mahalleye hizmet veren 1 nolu sağlık ocağı yıkılarak yerine spor kompleksi yapılmasının planlandığı açıklandı

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Bursa Gököz Göleti imara mı açılıyor?

Gököz Göleti ve çevresi, Bursaspor’a sürekli gelir sağlayacak tesislerin yapımı için imara açılacak.Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turizme açılarak bölgenin kar elde edebilmesi için pek çok aktivitenin yapılabileceği alan olarak inşa edileceğini belirtti.

Bursa Gököz Göleti'ne spor ve turistik tesis yapılacak!

Bursa'nın dağ ilçelerinden Keles'teki Gököz Göleti'nin çevresine Bursaspor ve diğer kulüplerin kamp yapabilmesi için spor ve turistik tesis inşa edilecek.

Gökçelik'ten Nilüfer OSB'ye yatırım!

Mağaza & Süpermarket ekipmanları ve endüstriyel depolama sistemleri sektörlerinin önde gelen firmalarından Gökçelik, Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi'ndeki mevcut 3 fabrikasına 4. fabrikasını eklemek için temel attı.

Bursa Gök Plaza ofis tipleri Haberi

Bursa Gök Plaza ofis tipleri

Bursa Gök Plaza projesinde ofislerin alanları 74 metrekareden başlıyor. Projede toplam 38 adet ofis bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


Bursa Gök Plaza projesi içerisinde 60 adet daire de yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Dairelerin alanları 140 metrekare olarak belirlendi.


Bursa Gök Plaza projesi ofis ve rezidans şeklinde tasarlandı. Projedeki ofislerin dairelerden önce teslim edilmesi planlanıyor.


Bursa Gök Plaza ofis fiyatları!

Projedeki ofislerin minimum fiyatları 272 bin TL' den başlarken, maksimum fiyatları  460 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimli ödeme seçeneği de bulunuyor.


Bursa Gök Plaza iletişim

Merkez Ofis:İzmiryolu Üçevler Mh. Aysel Sk. Sertepe İş merkezi Kat 3 Nilüfer / BURSA

Tel :+90 (224) 441 33 92 

Web: [email protected]

Tülay...