17 / 05 / 2024

Bursa Güzelyalı imar planı son hali bursa altıntaş mahallesi imar planı

Bursa Güzelyalı imar planı son hali bursa altıntaş mahallesi imar planı

Güzelyalı ile Altıntaş mahallesi'nin bir kısmını kapsayan planların mahkemece iptal edilmesinin ardından Başkan Hayri Türkyılmaz, şehircilik ve planlama esaslarına uygun bir şekilde yenileneceğini söyledi.

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Güzelyalı Konakları satışta! Yeni proje!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları satışa çıktı. İşte Güzelyalı Konakları ile ilgili detaylar...

Pendik Esenyalı ve Güzelyalı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Esenyalı, Güzelyalı Bölgesi İmar Planları İmar Hakkı Transferi Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Ocak 2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Güzelyalı Mahallesi, 11021 ada, 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 15.10.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Mudanya Güzelyalı imar planları meclis onayına sunulacak!

Mudanya Güzelyalı revizyon Uygulama İmar Planı’na son şekli verilecek. Buna göre, Ocak ayı meclis toplantısı gündeminde projenin Büyükşehir Belediyesine sunulacağı söylendi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

TOKİ Trabzon Güzelyalı 221 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Güzelyalı Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Pendik Güzelyalı Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Pendik İlçesi Güzelyalı Mahallesi Park Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa Güzelyalı imar planları vatandaşlara anlatıldı! 

Bursa Mudanya Belediyesi, Güzelyalı için hazırlanan imar planlarını vatandaşlara anlattı. 

Bursa Güzelyalı imar planı son hali bursa altıntaş mahallesi imar planı Haberi

Bursa Güzelyalı imar planı son hali bursa altıntaş mahallesi imar planı

Mudanya'da Güzelyalı ile Altıntaş mahallelerinin bir kısmını kapsayan İmar Planı Revizyonu hakkında Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz açıklama yaptı. 17 Ekim 2012 tarihinde Mudanya Belediye Meclisi'nin, 21 Mart 2013 tarihinde de Biiyiikşehir Belediyesi'nin meclis kararıyla onaylanan Güzelyalı 1/5000 ölçekli Revizyon İmar Planı'nın iptali için, Şehir Plancıları Odası Bursa Şubesi tarafından dava açıldı. Güzelyalı Revizyon İmar Planının kamu yararından uzak, şehircilik ve planlama ilkelerine uygun olmayan şekilde hazırlanması nedeniyle açılan dava sonucu planlar iptal edildi. 


Başkan Hayri Türkyılmaz, benzer problemlerle ve mahkeme kararlarıyla yeniden karşılaşmamak ve vatandaşları mağdur etmemek amacıyla kamu yararını gözeten, şehircilik ve planlama esaslarına uygun bir plan oluşturulması için çalıştıklarını söyledi. Planlama sürecinin acele ve sağlıksız bir şekilde değil, detaylı bir şekilde yapılması gerektiğini kaydeden Türkyılmaz, "Hem vatandaşlarımızın can...