10 / 05 / 2024

bursa Hal Kavşağı projesi

bursa Hal Kavşağı projesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Bursa Gül Kavşağı'na ilave yol ve geçit!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, şerit daralması nedeniyle trafikte tıkanmalara yol açan Gül Kavşağı’na ilave yol ve geçit yapmak için düğmeye bastı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli yarın atılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı – Terminal raylı sistem hattı kapsamında projelendirilen ve İstanbul Caddesi’nde kesintisiz ulaşımı sağlayacak Beşyol Kavşağı’nın temeli 08 Şubat Çarşamba (YARIN) günü atılıyor.

Bursa Acemler Kavşağı 10 yıl sonra tamamlanıyor!

Acemler Kavşağı’nın son lupu içindeki emniyet binaları yıkılıyor ve kavşak açılıştan 10 yıl sonra gerçek kimliğine bürünüyor.

Bursa Orhaneli Kavşağı genişletiliyor!

Bursa’nın her alanda ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle raylı sistem, köprü ve kavşak, yeni yollar ve yol genişletme çalışmalarına hız veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, trafik yoğunluğunun sorun haline geldiği mevcut yollar da yeni düzenlemeler gerçekleştiriyor.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Bursa Mudanya Kavşağı'nda düğüm çözülüyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mudanya Kavşağı tamamlanıyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

bursa Hal Kavşağı projesi Haberi

bursa Hal Kavşağı projesi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa sürede inşaat çalışmalarına başlanacak olan ‘Hal Kavşağı’ projesi ile kent içi trafiğin rahatlayacağını ve Bursa’nın vizyon bir meydana kavuşacağını söyledi.


Kent içi ulaşıma alternatif uygulamalarla nefes aldıran Büyükşehir Belediyesi, Bursa’ya değer katacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bu kapsamda, Ankara Caddesi üzerinde yapılacak olan ‘Hal Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.


Hal Kavşağı’nda sorun çözülüyor 

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar ile Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının da katıldığı incelemede Hal Kavşağı projesini tanıtarak, “Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Özellikle kentin daha ulaşılabilir olması adına kent içi trafiğini rahatlatacak yoğun faaliyetlerimiz devam ediyor. Yıllardır Bursa’mızın beklentisi olan sıkıntılı bölgelerimizin sorunlarını bir bir çözüyoruz. Büyükşehir Belediye...