29 / 08 / 2024

bursa harfiyat sahaları

bursa harfiyat sahaları

Bursa Karacabey Belediyesi, boş arsalara gelişi güzel inşaat ve moloz atıklarının dökülmesini önlemek için ilçe dışında yeni bir hafriyat sahası açtı.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

Bursa Kültürpark'a buz pateni pisti!

Bursa’yı sporda da öncü ve örnek bir kent haline getirmek amacıyla başta stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve eğitim kurumlarına spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Kültürpark'a buz pateni pisti kazandırdı.

Bursa İznik'e üç yeni saha!

Bursa’nın sporda da marka bir kent olması amacıyla yeni stadyumun yanı sıra, amatör kulüplere sahalar, spor salonları, branşlara özel tesisler ve yüzme havuzlarıyla tüm semtlere yürüme mesafede tesisler kazandıran Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de sporun çıtasını yükseltiyor.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Bursa Keles'e talih kuşu konuyor!

Yeni stadyum başta olmak üzere amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor’un marka değerini yükseltecek bir çalışmanın daha startını veriyor.

Bursa Garnizon'a yeni spor salonu!

Yeni stadyum, amatör kulüplere sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları, branşlara özel tesisler ve mahallelere yüzme havuzları ile Bursa’yı sporda da marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Garnizon Komutanlığı’na da bir spor salonu kazandırıyor.

Bursa Karacabey'de yeni harfiyat sahası açıldı!

Bursa Karacabey Belediyesi, boş arsalara gelişi güzel inşaat ve moloz atıklarının dökülmesini önlemek için ilçe dışında yeni bir hafriyat sahası açtı.

Bursa Mustafakemalpaşa Stadı sil baştan yenileniyor!

Yeni stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar ve mahallelere her yaştan vatandaşın kullanabileceği spor tesisleri kazandıran Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki spor tesislerinde de modernizasyon çalışması başlattı.

Bursa Hüdavendigar Kent Parkı hizmete açıldı!

Bursa'nın en büyük kent parkı Hüdavendigar Kent Parkı yeniden Bursalıların hizmetine sunuldu. Park, 4 bin ağaç, yüzme havuzu, tenis kortları, spor sahaları ve göletleriyle yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Bursa'da jeotermal saha ihalesi yapılacak!

Bursa İl Özel İdaresi Sağlık ve Çevre Daire Başkanlığı, Bursa’nın Gemlik İlçesi Merkez mevkinde yer alan jeotermal kaynak ve doğal mineralli su arama ruhsat sahalarını ihale yoluyla aramaya açacak...

Bursa Çaybaşı'na spor kompleksi inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze 33 kilometre uzaklıktaki Osmangazi’ye bağlı Çaybaşı Köyü İlköğretim Okulu'na afutbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşan bir spor kompleksi kazandırıyor...

Zengin Araplar Bursa'ya golf oynamaya gelecek!

Bursa'ya 2 milyar dolarlık termal turizm merkezi ve golf sahaları kurulacak. Başbakan Erdoğan'ın “Burası sizin eviniz” diyerek davet ettiği Arap turistlerin tesislere büyük ilgi göstermesi bekleniyor

Ali Ağaoğlu: Doğru proje bulursak Bursa'da konut yapabiliriz

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Doğru proje bulursak Bursa'da konutta da olabiliriz" diye konuştu

bursa harfiyat sahaları Haberi

bursa harfiyat sahaları

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yeni hafriyat sahası açıldı. Karacabey Belediyesi, boş arsalara gelişi güzel inşaat ve moloz atıklarının dökülmesini önlemek için ilçe dışında yeni bir hafriyat sahası açtı. Akçakoyun Mahallesi'nde atık ve hafriyat sahası açtıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, bütün hizmetlerde uzun vadeli çözümler hedeflediklerini...