16 / 05 / 2024

Bursa Hilton Award of Excellence ödülleri

Bursa Hilton Award of Excellence ödülleri

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Bursa Beton 30. yılını kutladı!

Bursa'nın sektöründe önde gelen firmalarından Bursa Beton, 30. yılını kent protokolü, müşterileri, bayileri ve çalışanları ile birlikte Hilton Otel'de düzenlenen törenle kutladı.

Bursa Yeni Açıkhava Tiyatrosu'nun tanıtımı gerçekleşti!

Açıkhava Tiyatrosu'nun yeni yüzü Bursa ; Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) organizasyonuyla Hilton Otel'de düzenlenen lansmanda tanıtıldı.

Bursa’ya Açıkhava Tiyatrosu inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Hilton Otel’de gerçekleştirilen ‘Yeni Açıkhava Tiyatrosu’ lansman toplantısına katıldı. Altepe yaptığı açıklamada Açıkhava Tiyatrosu’nun modern yüzüyle kente değer katacağını söyledi.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Hilton, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız Belgeli oteli olarak tescillendi!

Hilton Bursa, gerçekleştirdiği projeleriyle, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını kazandı. Hilton Bursa bu belge karşılığında açıklama yaptı.

Hilton Bursa, Bursa'nın ilk Yeşil Yıldız belgeli oteli oldu!

Kusursuz Uludağ manzarasına sahip Hilton Bursa, "Bursa'nın İlk Yeşil Yıldız Belgeli Oteli" unvanını mutlulukla taşıyor.

Demor Home 2015 planlarını paylaştı!

Perde sektörünün yenilikçi markası Demor Home, 2014 lansman toplantısını Bursa Hilton Hotel’de yaptı. Toplantıda 2014 yılı değerlendirmesi, 2015 yılında perde sektöründe farklılık yaratacak projeleri ve Demor Home 2015 koleksiyon tanıtımı yapıldı…

Bursa Hilton Award of Excellence ödülünü kazandı!

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı.

Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton'da düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi!

"Kolay Ev Alım Merkezi" sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim, Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton otelde düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi ve 80 aileye daha tapularını teslim etti.

Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton'da gerçekleştirdi!

'Kolay Ev Alım Merkezi' sloganı ile 1991 yılında yola çıkan ve binlerce aileyi ev sahibi yapan Eminevim Bursa 3. tapu teslim törenini Hilton otelde düzenlediği etkinlikle gerçekleştirdi ve 80 aileye daha tapularını teslim etti.

Hampton by Hilton 3. otelini Samsun'da açtı!

Hampton by Hilton, Ordu ve Bursa'nın ardından üçüncü otelini Karadeniz'in liman kenti Samsun'da açtı. Şirket 144 odalı Hampton by Hilton Samsun'un resmi açılışını bugün duyurdu...

Bursa Kent Meydanı AVM’de Hummel açıldı!

40 farklı ülkede 150 mağazasıyla Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Daniel Craig ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlerin tercihi “hummel”; 66. mağazasını Bursa Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda açtı.

Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı!

2010 yılından beri verilen OM Awards, Antalya Mardan Palace 'da yapılan törenle verildi. Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı.

Bursa Hilton Award of Excellence ödülleri Haberi

Bursa Hilton Award of Excellence ödülleri

HİLTON Bursa Convention Center & Spa, dünyadaki Hilton otellerine örnek teşkil eden 2013 Award of Excellence ödülünü kazandı. Hilton Worldwıde 2013 Avvard of Excellence ödülünü kazanan otelleri açıkladı. Müşteri memnuniyeti oranları ve kalite denetimlerinin sadakat, servis, kondisyon ve temizlik skorlarının değerlendirildiği süreçte Hilton Bursa, 550 Hilton oteli arasından seçilerek, prestijli konumunu pekiştirdi. Hilton Bursa'nın iki senede geldiği noktanın gurur verici olduğunu söyleyen Hilton Bursa Convention Center & Spa ve Hampton by Hilton Bursa Genel Müdürü Murat Ergül, "Lüks Hilton deneyimi yaşamak isteyen konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışırken, kazandığımız bu ödül ile en yüksek hedeflerimizi gerçekleştirebilmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. 


Hürriyet...