14 / 05 / 2024

bursa hisara yürüyen merdiven

bursa hisara yürüyen merdiven

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Çarşı bölgesinden Hisar içine geçmek isteyenlerin çıkarken zorluk yaşadıkları Bali Bey Hanı merdivenlerine alternatif olarak yapılacak ilk yürüyen merdiven alanında inceleme yaptı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Bursa Büyükşehir 2 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Osmangazi Veyselkarani Mahallesi'nde yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde Bursa Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Yeni konut finansmanı yürürlüğe girdi! 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut müjdesi!

Merakla beklenen yeni konut finansmanı programı, yürürlüğe girdi. Buna göre yüzde 0.69 faizle 15 yıl vadeli konut almak mümkün olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karar kapsamında İstanbul 1’inci; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2’nci bölge diğer iller de 3’üncü bölge şeklinde belirlen

Bursa'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla apartman, arsa, çalılık ve tarla sahibi olma fırsatı!

Bursa Uludağ ve Ertuğrtulgazi Emlak Müdürlükleri, Bursa ili, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi ilçelerinde yer alan apartman, arsa, çalılık, tarlalarında bulunduğu 13 gayrimenkulü yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satıyor....

Bursa Büyükşehir Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte yatırımcıların yakın markajına giren o ihale ilanı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Avcılar'da bakımsızlıktan çürüyen ev için yıkım kararı!

Avcılar'da 8 senedir ev sahiplerine ulaşılamayan ve bakımsızlıktan çürüyen apartman için yıkım kararı alındı Yıkım ihale yoluyla gerçekleşecek.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

Bursa depreme hazır!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada  muhtemel yıkıcı bir deprem karşısında Bursa için uygulamaya alınacak eylem planının hazır olduğunu söyledi.

Yürüyen Köşk'te bakım çalışmaları tamamlandı!

Yalova'daki Yürüyen Köşk belediye tarafından bakıma alınmıştı. Köşkteki bakım çalışmaları tamamlandı. 

bursa hisara yürüyen merdiven Haberi

bursa hisara yürüyen merdiven

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kısa mesafelerde araç kullanımının önüne geçmek için aktarma noktalarına yürüyen merpen ve yollar yapmayı planlıyor. Çarşı bölgesinden Hisar içine geçmek isteyenlerin çıkarken zorluk yaşadıkları Bali Bey Hanı merpenlerine alternatif olarak yapılacak ilk yürüyen merpen alanında inceleme yapan Başkan Recep Altepe, bir yandan vatandaşı toplu taşımaya yönlendirirken diğer yandan sağlıklı hayat için yayalaştırmayı artırmak istediklerini söyledi.


Bursa´nın son 4,5 yılda yapılan yatırımlarla tarihinde olmayan zenginliklere kavuştuğunu, raylı sistem, tramvay hatları ve ulaşımın çağdaş araçlarla güçlendirilmesi nedeniyle vatandaşların artık toplu taşıma araçlarını kullanır hale geldiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa mesafelerde araç kullanımının önüne geçmek için Bursa´yı yürüyen merpen ve yürüyen yollarla donatmak istediklerini ifade etti.


İhtiyaç duyulan yerlere yürüyen merpenler ve yürüyen yollar koyarak yayalaştırmayı sağlamak istediklerini,...