03 / 05 / 2024

Bursa Hümahatun projesi

Bursa Hümahatun projesi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde hayata geçirilen Hümahatun Evleri projesindeki daireler için kat irtifakı tapuları imzalandı. 

Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı ile seyahat süresi 2 saat 15 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Bursa Hızlı Tren Hattı tamamlandığında Ankara-Bursa ve Bursa-İstanbul arası seyahat süresinin 2 saat 15 dakika olacağını söyledi. İşte hattaki son durum...

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

TOKİ'den Bursalılara son dakika müjdesi! O ilçede tam 683 ucuz konut inşa edilecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Mustafakemalpaşa projesi için start verdi. İşte detaylar...

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı? Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022!

TOKİ Yenişehir kura sonucu açıklandı mı sorusunun yanıtı ve Bursa Yenişehir kura sonucu 28 Temmuz 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Yenişehir projesi detayları...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Adil Karaismailoğlu'dan Bursa hızlı tren açıklaması!

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Bursa hızlı tren hattı ihalesine ilişkin iddialar hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

TOKİ Bursa Harmancık projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Hızray projesi 2021'de ihaleye çıkıyor!

Saatte 160 kilometre hıza ulaşabilen Hızray projesi için müjdeli haber geldi. Halkalı-Sabiha Gökçen arasında hizmet verecek olan hızlı metronun ihalesi 2021'de yapılacak.

Bursa Hümahatun projesi Haberi

Bursa Hümahatun projesi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde uygulama imar planlarının onaylanması ile inşaat çalışmalarına başlanan  Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri’nin mimari projelerin onaylanması ile birlikte de bağımsız bölümlere ait kat irtifak tapularının hazırlanması için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’ne başvuru yapıldı. 

Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm hamlesinin öncü çalışması olan ve inşasında önemli mesafe kat edilen Mevlana-Ulus Hümahatun Evleri projesinin kat irtifakı tapuları, yapılan başvurular neticesinde hazırlandı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ile Bursa Tapu ve Kadastro Bölge Müdür Vekili Feridun Yörük tarafından tapular imzalandı. 

Kat irtifakı tapuları çıkan, konut ve ticaret fonksiyonu olan 7347 adada yer alan 344 konut ve 67 dükkan ile 7350 adada yer alan 308 konut ve 64 dükkan inşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından hak sahiplerine...